• NF P90-306 goedgekeurd, barrière voldoet aan de norm
  • Gecontroleerde beoordelingen - 9.4/10 - Uitstekend

Ons contacteren

Hoe kunnen we je helpen?
FlexiPoolBarriere.com biedt een breed scala aan hulp en informatie om zoveel mogelijk van uw vragen te beantwoorden. Voordat u contact opneemt met onze klantenservice, nodigen wij u uit onze online help te raadplegen en vooral uw bestelling te volgen.
""
Contactformulier
Vul de onderstaande velden in. Deze velden zijn nodig voor onze klantenservice om uw vraag te verwerken. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Jouw vraag *
Fout, voer het onderwerp van uw bericht in
Je bericht of vraag *
Uw bericht is te kort, minimaal 50 tekens
2000 >karakters over
Mijn contactgegevens
De velden met een * zijn essentieel voor ons om uw informatieaanvraag te verwerken.
Uw e-mailadres * Is het e-mailadres geldig? Hier is een voorbeeld van het formaat: votre.nom@domaine.fr Er is al een klantenaccount gekoppeld aan dit e-mailadres. Gebruik een ander e-mailadres.
Uw titel *
Uw voornaam * Fout met de voornaam, dit veld is verplicht.
uw naam * Fout met de naam, dit veld is verplicht.
U bent een *
Bedrijf (optioneel)
Adres * Fout met het adres, dit veld is verplicht
Adres aanvulling (optioneel) Bijvoorbeeld bedrijf, plaats, gebouw, flat, verdieping, PO,...
Postcode * Voer een geldige 5-cijferige postcode in (bijv. 75016)
Stad * Fout met de stad, dit veld is verplicht
Land *
Telefoon * Het telefoonnummer moet bestaan uit 10 cijfers zonder spaties en beginnen met 0 Wij adviseren u om uw mobiele telefoonnummer op te geven om de bezorging van uw pakket te vergemakkelijken.
Hebt u geen klantenaccount? Welkom op onze site!
Maak een gratis klantenaccount aan en krijg toegang tot een groot aantal gepersonaliseerde diensten!
Het aanmaken van een klantenaccount is optioneel.
Uw wachtwoord * Fout met het wachtwoord, gebruik minimaal 6 karakters. Wachtwoord tussen 6 en 16 karakters.
Lage veiligheid
Toon
Bent u een robot?
Fout, u heeft het vakje Ik ben geen robot niet aangevinkt
Wil je een 100% gratis zwembadafsluiter offerte?

Als u de beste prijs wilt krijgen voor uw zwembadbarrière, zwembadafscheiding, reserveonderdelen voor zwembadbarrières of accessoires voor zwembadbarrières, hoeft u alleen maar het formulier hiernaast in te vullen om in een paar klikken uw gratis offerte voor een zwembadbarrière te ontvangen.

Wij bieden u de goedkoopste prijs op internet of een exclusieve aanbieding afhankelijk van de beschikbare voorraad, en niet te vergeten de mogelijkheid om het installatiemateriaal en gereedschap* aan te schaffen, exclusief bij FlexiPoolBarriere.com!

U kunt ook een belastingvrije offerte (zonder btw) krijgen als u de apparatuur buiten de Europese Unie wilt exporteren: levering aan Zwitserland, de Franse overzeese departementen en gebiedsdelen, enz.

Voordelen van de gepersonaliseerde offerte:
  • Op maat gemaakte afrastering
  • Export van de afrastering buiten het Franse vasteland
  • Factuur zonder btw
  • Installatie conform de norm NF P90-306
  • Persoonlijke follow-up door een verkoopadviseur
.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze adviseurs op 0970 15 16 00 du Lundi au Vendredi de 9h à 12h et de 14h à 18h.

*Zie actievoorwaarden
Door uw offerteaanvraag te valideren, aanvaardt u onze algemene verkoopvoorwaarden en stemt u ermee in dat sommige van uw gegevens, die zullen worden gebruikt om het aankoopproces te verbeteren, door FlexiPoolBarriere.com worden geregistreerd overeenkomstig ons privacybeleid. FlexiPoolBarriere.com kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de klant bij het opstellen van een gepersonaliseerde offerte onjuiste informatie heeft verstrekt over de afmetingen of de omgeving van zijn zwembad. Deze informatie is nodig om uw aanvraag te kunnen verwerken. U kunt uw persoonlijke gegevens op elk moment wijzigen en u uitschrijven voor onze nieuwsbrieven. In overeenstemming met de Franse wet op de gegevensbescherming van 6 januari 1978 hebt u het recht op toegang tot en rectificatie van uw persoonlijke gegevens.