• NF P90-306 goedgekeurd, barrière voldoet aan de norm
  • Gecontroleerde beoordelingen - 9.4/10 - Uitstekend

Wie we zijn

Barrière Piscine Souple, de specialist in flexibele netten voor zwembadafsluitingen

FlexiPoolBarriere.com is gespecialiseerd in de afneembare gaashekwerken van Securipool voor privé- en openbare zwembaden en biedt u toegang tot het volledige assortiment Securipool hekken en accessoires. FlexiPoolBarriere.com biedt u tegen onklopbare prijzen de Securipool zwembadafscheiding met net, met een exclusieve garantie van 5 jaar*.

Vertrouw op de specialist in Securipool zwembadafsluitingen
FlexiPoolBarriere.com bestaat uit een team van zwembadprofessionals met meer dan ½ jaar ervaring in de zwembadsector en ½ jaar ervaring in de beveiliging van zwembaden. Onze experts zijn betrokken geweest bij talrijke projecten om de conformiteit van zwembaden in Frankrijk te waarborgen, zowel voor particulieren, luxehotels, appartementencomplexen, campings als voor lokale overheden...


De Securipool zwembadafsluiting

FlexiPoolBarriere.com staat voor exclusieve diensten op internet met de Zen-garantie, die u een aantal ongekende voordelen biedt, verlengde garanties tot 5 jaar, een site die 100% gewijd is aan de Securipool-barrière met een unieke koopgids, een installatiegids, voorbeelden van projecten, veel advies, een deskundig team dat tot uw dienst staat, kortere fabricagetijden, aantrekkelijke prijzen, dit alles maakt FlexiPoolBarriere.com tot het essentiële adres voor de beveiliging van uw zwembad.
Het afneembare Securipool-zwembadhek heeft zowel het grote publiek als professionals overtuigd als beveiligingssysteem voor hun privé- of openbare zwembad, dankzij de kwaliteit van de fabricage, de vele afmetingen en de zeer aantrekkelijke prijs.

Het Securipool NF P90-306 goedgekeurde zwembadhek kan in enkele minuten gemonteerd en gedemonteerd worden, zodat u volop van uw zwembad kunt genieten. De Securipool zwembadafsluiting is gecertificeerd door het Laboratoire National d'Essais (LNE). Dankzij Securipool is het beveiligen van je zwembad geen obstakel meer. Je hoeft je alleen maar te laten leiden en de beveiliging te kiezen die past bij je wensen, smaak en behoeften.

Professionals tot uw dienst

De grootste keuze Securipool zwembadafsluitingen tegen de beste prijs
Vertrouw op de zwembadprofessionals! Met meer dan 20 jaar ervaring in de zwembadsector staat het team van FlexiPoolBarriere.com klaar om te luisteren naar uw behoeften en verwachtingen, zodat u optimaal van uw zwembad kunt genieten. Of u nu particulier bent of een gemeente, wij bieden u een selectie van de beste producten tegen de laagste prijzen en onze kennis en kunde.