• NF P90-306 goedgekeurd, barrière voldoet aan de norm
  • Gecontroleerde beoordelingen - 9.4/10 - Uitstekend
TOPVERKOPERS

Securipool zwembadafsluiting

NF P90-306 goedgekeurd
Voor gebruik in privé- of openbare zwembaden, volledig transparant en discreet, vastgemaakt aan de grond of bestrating, geen geklim, geen per ongeluk struikelen. Demonteerbaar, 16mm of 25mm bevestigingen, zeileffect, vele maten. Vele kleuren beschikbaar. Securipool is dé Europese specialist in verwijderbare flexibele zwembadafscheidingen.

Exclusief bij FlexiPoolBarriere.com, 5 jaar garantie op uw barrière!
Aanbevolen prijs : 54,90 €*
28,00 €vanaf 1m
Beoordelingen van klanten (4.8/5)
Betaal met 4x CB gratis  
Beschikbaar in verschillende kleuren
Veiligheidsnet met hoge weerstand
Geen per ongeluk loslaten
Totale transparantie en discretie
Goedgekeurd volgens NF P90-306

Kies uw Securipool zwembadbarrière

Heb je een vraag? Heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact op te nemen met onze adviseurs op 0970 15 16 00
Jouw Securipool barrière
Model :
Net :
Bevestigingen :
Kies de onderdelen voor uw barrière
Elke Securipool-module wordt geleverd met hulzen en deksels voor elke paal, een complete roestvrijstalen haak
Hebt u een vraag?
Hebt u hulp nodig?
Neem contact op met onze adviseurs op

De zwembadbarrière is een van de veiligste veiligheidsvoorzieningen voor zwembaden op de markt. Ontworpen en effectief, maakt het het zwembad ontoegankelijk wanneer het niet in gebruik is. Ontdek verschillende modellen op onze site, met name het stijve model, dat even aantrekkelijk als doeltreffend is om uw zwembad af te schermen.

De zwembadafsluiting om je zwemgedeelte effectief te beveiligen

Als je een ingegraven of ingegraven zwembad hebt, moet je weten dat het belangrijk is om je zwembad uit te rusten met ten minste één veiligheidsvoorziening, zoals een afzetting, om het risico op verdrinking per ongeluk te verkleinen.

Zwembeschermingen overspoelen de markt, maar slechts 4 worden tot nu toe als betrouwbaar erkend. We hebben het hier over alarmen, afdekkingen, overkappingen en barrières. En in deze context vormen de laatste een effectief alternatief, omdat de toevoeging van een hek alle toegang tot het zwemgedeelte blokkeert.

Als je kiest voor de zwembadbarrière, moet je een model kiezen dat voldoet aan de norme NF P90-306. Dit garandeert de kwaliteit en effectiviteit van het product. Alle zwembadeigenaren zijn ook verplicht om ten minste één goedgekeurd veiligheidsapparaat te installeren. In dit artikel lees je alles over zwembadafsluitingen en de verschillende versies om je te helpen bij je keuze.

De zwembadafsluiting, een veilige en preventieve optie

Niets kan de oplettendheid en het toezicht van volwassenen vervangen, maar voorkomen is beter dan genezen. Een zwembadafscheiding is een oplossing die kinderen de vrije toegang tot het water ontzegt. We raden je sterk aan om te kiezen voor een model dat gecertificeerd en goedgekeurd is volgens NF P90-306. Waarom is dit zo belangrijk? Deze producten staan garant voor kwaliteit, zodat je optimaal kunt profiteren van een winnende aankoop.

De zwembadafscheiding en de speciale kenmerken

De zwembadafscheiding met NF P90-306-certificaat blijkt onbegaanbaar voor kinderen jonger dan 5. Peuters kunnen niet over de toegang tot het zwembad klimmen, eroverheen stappen of deze openen. Bovendien zijn de bestaande modellen verkrijgbaar met een minimale hoogte van 1,22 m, zodat jongere kinderen er niet overheen kunnen klimmen. Bovendien wordt het hek gelijk met de grond geïnstalleerd, zodat er geen voorwerpen, speelgoed of kleine dieren in het beveiligde gebied kunnen komen.

Het apparaat heeft onder andere een structuur die weerstaat tegen uittrekken dankzij een stevig bevestigingssysteem op een harde of betonnen steun. Je kind loopt geen risico op letsel door zich aan de barrière vast te klampen, omdat de elementen waaruit de barrière is opgebouwd, worden beschermd door afdekkingen. Dit is een beschermende barrière die bestand is tegen stoten of gegooide voorwerpen van minstens 50 kg.

Bovendien is hij ongelooflijk bestand tegen corrosie, vorst, hitte, vochtigheid en storm. We raden aan de zwembadbarrière ten minste 1 m van de rand in het zwembad te installeren.

De verschillende soorten goedgekeurde barrières

De gecertificeerde en goedgekeurde zwembadbarrière is er in 3 soorten: vast, verwijderbaar en oprolbaar. De keuze wordt gebaseerd op basiscriteria zoals budget, vorm en locatie van het zwembad.

Vaste zwembadafscheidingen, de meest voorkomende

De vaste beschermende afrastering is bedoeld voor permanent gebruik. Hieronder vallen vaste omheiningen. Deze zijn er in verschillende vormen: hout, glas, pvc, transparant plexiglas of met metalen panelen. Er zijn ook geventileerde barrières die vooral bestaan uit spijlen, gaas of traliewerk.

De vaste zwembadafscheiding is aanzienlijk duurder dan de andere modellen, maar dat hangt allemaal af van je budget en de configuratie van je exterieur. Meestal wordt het verkocht per strekkende meter of moet je een hele set modules kopen.

Het verwijderbare zwembadhek, een uitstekend compromis

Het verwijderbare zwembadhek is om verschillende redenen relevant. Het kan worden gebruikt als er alleen bij uitzondering kinderen zijn (familiereünie, bezoek van kleinkinderen, vakantie, enz.). Het is gemakkelijk te installeren en omheint je zwembad als je niet thuis bent. Verwijderbaar naar believen, de afneembare zwembadbarrière behoedt je voor visuele vervuiling en het ongemak dat het veroorzaakt als je het zwembad niet hoeft af te sluiten.

Dit model bestaat uit wanden van netten of harde materialen, waaronder PVC, hout, enz. De versies met net hebben het voordeel dat ze lichter zijn en gemakkelijker te hanteren. Natuurlijk hangt alles af van de indeling van je buitenruimte en het type zwembad dat je hebt. Hieronder presenteren we een afneembaar zwembadhek dat je zou moeten kiezen vanwege het praktische en esthetische aspect.

Rigide veiligheidshek

Het Rigide zwembadhek combineert alle eigenschappen van het ideale hek in één. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elk interieur: zwart en grijs, groen en grijs, wit en grijs, zwart, groen, chocolade en antracietgrijs. Dit transparante en veilige hek is onbegaanbaar voor kinderen jonger dan 5 jaar. De kwaliteit is niet gering. Dit is een apparaat van Europese makelij met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Dit product heeft een vrij betaalbare prijs, dus aarzel niet om de jouwe te bestellen.

De Rigid zwembadafscheiding scheidt je zwemzone af met elegantie. Je kunt kiezen uit verschillende secties: 25, 50 94 en 194 cm lang. Natuurlijk heeft het een NF P-306 certificering en goedkeuring. Het heeft een ultrabestendig aluminium frame en kan op elk type ondergrond worden geïnstalleerd (beton, hout, losse grond, aarde of zand). De Rigid Pool Fence wordt geleverd met een hek.

Oprolbare zwembadafscheidingen

Dit is zeker de meest praktische, maar ook de duurste van de goedgekeurde zwembadafscheidingen. Op dit moment zien we er maar heel weinig van, maar ze hebben de bijzonderheid dat ze veiligheid, praktisch nut, discretie en gebruiksgemak perfect combineren. Als je het nodig hebt, hoef je het apparaat alleen maar omhoog te doen. Anders laat je het gewoon zakken en ben je het vergeten.

Tot slot is het toevoegen van een zwembadhek rond je zwembad een verstandige keuze die elk risico op verdrinking van de kleintjes helpt voorkomen. Aarzel niet om ons uw verzoek te sturen. We zullen het met de grootste zorg behandelen.

Voor meer informatie