• NF P90-306 goedgekeurd, barrière voldoet aan de norm
  • Gecontroleerde beoordelingen - 9.4/10 - Uitstekend

Promoties en informatie over zwembadafsluitingen

  • FlexiPoolBarriere.com biedt u de mogelijkheid om per e-mail gratis nieuws, promoties, flash sales, promotiecodes en speciale aanbiedingen te ontvangen. De nieuwsbrief houdt u ook op de hoogte van exclusieve diensten en evenementen die verband houden met de website FlexiPoolBarriere.com, zodra deze worden gelanceerd. U kunt uw abonnement op de nieuwsbrief op elk moment wijzigen.

Uw abonnementen beheren

Uw huidige abonnement wijzigen
Als u zich wilt afmelden voor onze nieuwsbrief, voert u hieronder het e-mailadres in waarop u onze nieuwsbrief hebt ontvangen, vinkt u het vakje nee aan en bevestigt u vervolgens de wijzigingen. Een bericht zal bevestigen dat de wijzigingen in aanmerking zijn genomen. Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer van ons.
Uw e-mailadres * Is het e-mailadres geldig? Hier is een voorbeeld van het formaat: votre.nom@domaine.fr
Overeenkomstig de Europese regelgeving inzake persoonsgegevens hebt u recht op toegang, rectificatie, verwijdering, beperking en port van uw persoonsgegevens, evenals het recht op intrekking van de verwerking van uw persoonsgegevens en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Een dergelijk verzoek kan worden ingediend 1) via het gedeelte Contact opnemen op de Website, 2) op het adres van de functionaris voor gegevensbescherming zoals vermeld in onze algemene voorwaarden of 3) per post naar : \str_replace(). str_replace(). De gebruiker wordt geïnformeerd dat deze geautomatiseerde verwerking van informatie, in het bijzonder het beheer van e-mailadressen van gebruikers, is aangemeld bij de CNIL. In overeenstemming met de Franse wet op de gegevensbescherming van 6 januari 1978 hebt u recht op toegang tot en rectificatie van alle gegevens die op u betrekking hebben.