• NF P90-306 goedgekeurd, barrière voldoet aan de norm
  • Gecontroleerde beoordelingen - 9.4/10 - Uitstekend
Veiligheid van het zwembad voor kinderen
Bescherm uw kinderen met de Securipool zwembadafsluiting

Zwembadbescherming voor kinderen en huisdieren

De verwijderbare veiligheidsbarrières van Securipool bieden een doeltreffende en geruststellende bescherming voor uw kinderen rond uw zwembad. De vele voordelen maken het tot een uniek product op de markt van zwembadveiligheid in vergelijking met andere veiligheidsvoorzieningen. De aantrekkelijke prijs, kwaliteit en stevigheid maken van de Securipool afrastering een ideaal product voor zowel ouders als kinderen. Sinds de lancering heeft het Securipool flexibele hekwerk lovende kritieken ontvangen in de pers en op televisie, en duizenden klanten zijn uitgerust met dit gebruiksvriendelijke en doeltreffende multifunctionele apparaat.
Bescherm uw kinderen
Bescherm uw kinderen
Kinderbescherming zonder compromissen
Securipool heeft geen klimgrepen en biedt geen steunpunten. Met zijn sterkte en transparantie combineert het esthetiek en veiligheid, terwijl het uw kinderen beschermt met een vlechtwerk dat hen niet verwondt als ze op het hek vallen. De bodemvrijheid voorkomt dat speelgoed in de omheining terechtkomt of eronderdoor glijdt. Het transparante, zeer bestendige net met PVC-coating en UV-bescherming maakt het gemakkelijk om het zwembad in de gaten te houden dankzij het zeilachtige effect. Je huisdieren zijn ook beschermd en kunnen niet over de 1,22 m hoge barrière springen. De aluminium palen die om de meter aan het net zijn bevestigd, zorgen voor een uitstekende spanning en zijn aan de basis verstevigd voor maximale weerstand tegen slecht weer.
Veelzijdig, aanpasbaar en gemakkelijk te demonteren
Dankzij de veelzijdigheid van de Securipool-omheining op het vlak van bevestigingen, afwerkingen en moduleafmetingen, met de mogelijkheid om het net bij te snijden, kan het aangepast worden aan alle soorten ondergrond: betegeld, flagstone, aarde, hout, en aan elke gewenste of opgelegde afmeting. Het Securipool hek kan tegen muren of bestaande barrières worden geïnstalleerd, volledig worden gesloten of alleen om de toegang tot het zwembad te beveiligen. Het optionele automatische hek sluit na elk gebruik, waardoor het verplicht is voor lokale overheden (gîtes, hotels, campings, flatgebouwen, enz.) en kinderoppas. Eenmaal gedemonteerd zijn de gaten in de grond niet meer zichtbaar en worden ze beschermd door afgeronde hoesdeksels om te voorkomen dat je jezelf verwondt of struikelt rond het zwembad.
Frans ontwerp: kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid
De Securipool-omheining kan in enkele minuten worden gemonteerd en gedemonteerd, geheel of gedeeltelijk door één persoon. Dankzij de oprolbaarheid en het lichte gewicht van de modules kan het snel en eenvoudig worden opgeborgen. In tegenstelling tot alarmen voorkom je elektronische storingen en overlast veroorzaakt door dieren, wind of slecht weer, zodat je in harmonie kunt blijven met je buren en je zwembad actief kunt beschermen terwijl je weg bent of op vakantie. Er is geen risico dat de barrière open blijft staan, in tegenstelling tot andere barrières, dankzij de handmatige toegang: als het net strak staat, is de barrière gesloten en het als het net slap hangt, hoeft u alleen maar de installatie te controleren.zwembad 100% beveiligd
Wet op de veiligheid van zwembaden van 3 januari 2003
De wet van 3 januari 2003 verplicht de installatie van een gestandaardiseerde veiligheidsvoorziening voor alle ondergrondse of half-ingegraven privé- of collectieve zwembaden (recreatiecentra, campings, pensions/gites, hotels, enz.), inclusief zwembaden die op lange termijn of seizoensgebonden worden verhuurd. Als je jonge kinderen hebt, is het van vitaal belang om je bovengrondse zwembad veilig te maken, ook al ben je daartoe niet wettelijk verplicht. In het geval van een zwembad dat gebouwd is na 01/01/2004, moet de bouwer de klant een technische nota bezorgen met het gekozen gestandaardiseerde veiligheidssysteem. Aarzel niet om de bouwer te vertellen of je een Securipool-afsluiting wilt, want alarmsystemen worden vaak voorgesteld uit kostenoverwegingen, terwijl het veiligheidsaspect van het zwembad wordt verwaarloosd.
Afnor NF P90-306 norm voor zwembadafsluitingen
De Securipool-barrière voldoet volledig aan de veiligheids- en conformiteitspunten van de norm NF P90-306. Voor elke bestelling op de website FlexiPoolBarriere.com wordt een conformiteitscertificaat afgegeven door een erkend laboratorium. De CSC (Consumer Safety Commission) beveelt de barrière aan als het meest betrouwbare veiligheidsproduct voor het beveiligen van een zwembad. De Securipool-afsluitingen vervangen niet het gezond verstand of de individuele verantwoordelijkheid. Het is ook niet bedoeld als vervanging van de waakzaamheid van verantwoordelijke volwassenen, die de essentiële factor blijven voor de bescherming van jonge kinderen. De toegang tot het zwembad (met of zonder Securipoolhek) moet systematisch worden afgesloten als u langere tijd niet thuis bent en/of als uw ouders geen toezicht meer houden op het zwembad.
100% gratis offerte
Neem contact op met onze adviseurs op
FlexiPoolBarriere.com is de Europese specialist in Securipool flexibele zwembadafsluitingen van gaas! Beveilig uw zwembad en bescherm uw kinderen en huisdieren met de Securipool afrastering, goedgekeurd volgens NF P90-306 en ontworpen door een van Europa's leiders in de bescherming van particuliere en openbare zwembaden. Koop de Securipool afneembare zwembadafrastering van gaas met korting op FlexiPoolBarriere.com! De voordelen van de Securipool zwembadafsluiting: gebruik in privé- of openbare zwembaden, talrijke afmetingen, totale transparantie en discretie, afrastering demonteerbaar in enkele minuten, vast te maken op ondeugdelijke grond en bestrating, geen klimgrepen, geen per ongeluk struikelen. De Securipool-afsluitingen worden vervaardigd en gemonteerd door een van de grootste Europese fabrikanten: kwaliteit zonder compromissen! Vertrouw op de Securipool zwembadbarrière om je zwembad en je kinderen te beschermen.