• NF P90-306 goedgekeurd, barrière voldoet aan de norm
  • Gecontroleerde beoordelingen - 9.4/10 - Uitstekend
Installatie zwembadhek
Montage- en installatieadvies voor Securipfool zwembadafdekkingen

Hoe installeer je een Securipool zwembadafscheiding?

Onze gids bevat advies en informatie over de installatie van Securipool-afsluitingen. In de installatiegids, die volledig door de teams van FlexiPoolBarriere.com is gemaakt, vindt u de verschillende stappen voor de installatie van de Securipool zwembadafscheiding, of het nu gaat om het model Securipool 25 mm of 16 mm. U vindt er ook tal van installatieadviezen voor specifieke situaties, geïllustreerd met schema's. We willen u er ook aan herinneren dat ons team van specialisten op het gebied van zwembadveiligheid voor u klaarstaat op 0970 15 16 00.‖ om u te adviseren over het model dat het beste past bij uw behoeften en beperkingen.
Video installatie demonteerbare flexibele zwembadafsluiting
Video installatie demonteerbare flexibele zwembadafsluiting
Installatie van de Securipool zwembadafsluiting.

Installatiegids in 6 stappen voor Securipool zwembadafsluitingen

Installatie volgens de norm NF P90-306
De afrastering moet worden aangepast aan uw beperkingen (begroeiing, meubilair, te beveiligen toegang, muren, enz.) en die van uw zwembad (vorm, type terras, solarium, poolhouse, enz.). Als de barrière niet helemaal rond uw zwembad loopt, moeten de eindpalen worden bevestigd aan een vast element (muur, barrière, enz.), anders moet u extra palen plaatsen om de barrière op te starten.

Als er zich een obstakel in de buurt van de gekozen locatie bevindt, kunt u dit beter binnen de lay-out plaatsen (de barrière gaat er dan achterlangs) of er omheen (buiten de lay-out en op meer dan 62 cm van de Securipool, die 1,22 m hoog is). In alle gevallen raden wij u aan een schema van uw zwembad te maken waarop het voorgestelde traject van de barrière, de plaats van de obstakels, de plaats van de loophekken (optioneel) en de gewenste openingen staan aangegeven.

Tips en trucs voor de installatie van de Securipool zwembadafscheiding

       Wil je de Securipool afrastering op een houten terras, gazon of zachte ondergrond plaatsen?

Heb je een vraag? Heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact op te nemen met onze adviseurs op 0970 15 16 00
Wet zwembadveiligheid van 3 januari 2003
De wet van 3 januari 2003 verplicht de installatie van een gestandaardiseerde veiligheidsvoorziening voor alle collectieve, ingegraven of half ingegraven zwembaden: recreatiecentra, campings, pensions/gites, hotels, enz....
Afnor NF P90-306 veiligheidsnorm voor zwembadafsluitingen
De Securipool-barrière voldoet volledig aan de veiligheids- en conformiteitspunten van de norm NF P90-306. Voor elke bestelling op de website FlexiPoolBarriere.com wordt een conformiteitscertificaat afgegeven door een erkend laboratorium. De CSC (Consumer Safety Commission) beveelt de barrière aan als het meest betrouwbare veiligheidsproduct voor het beveiligen van een zwembad. De Securipool-afsluitingen vervangen niet het gezond verstand of de individuele verantwoordelijkheid. Het is ook niet bedoeld als vervanging van de waakzaamheid van verantwoordelijke volwassenen, die de essentiële factor blijven voor de bescherming van jonge kinderen. De toegang tot het zwembad (met of zonder Securipoolhek) moet systematisch worden afgesloten als u langere tijd niet thuis bent en/of als uw ouders geen toezicht meer houden op het zwembad.
100% gratis offerte
Neem contact op met onze adviseurs op
FlexiPoolBarriere.com is de Europese specialist in Securipool flexibele zwembadafsluitingen van gaas! Beveilig uw zwembad en bescherm uw kinderen en huisdieren met de Securipool afrastering, goedgekeurd volgens NF P90-306 en ontworpen door een van Europa's leiders in de bescherming van particuliere en openbare zwembaden. Koop de Securipool afneembare zwembadafrastering van gaas met korting op FlexiPoolBarriere.com! De voordelen van de Securipool zwembadafsluiting: gebruik in privé- of openbare zwembaden, talrijke afmetingen, totale transparantie en discretie, afrastering demonteerbaar in enkele minuten, vast te maken op ondeugdelijke grond en bestrating, geen klimgrepen, geen per ongeluk struikelen. De Securipool-afsluitingen worden vervaardigd en gemonteerd door een van de grootste Europese fabrikanten: kwaliteit zonder compromissen! Vertrouw op de Securipool zwembadbarrière om je zwembad en je kinderen te beschermen.