• NF P90-306 goedgekeurd, barrière voldoet aan de norm
  • Gecontroleerde beoordelingen - 9.4/10 - Uitstekend
Veiligheid en discretie
Effet de voile, NF P90-306 goedgekeurde zwembadafsluiting

De Securipool zwembadafsluiting beschermt je kinderen

De Securipool zwembadafsluiting is verkrijgbaar in een versie met verwijderbaar FLEXIBEL net en is goedgekeurd en voldoet aan de Franse norm NF P90-306. Ontworpen door de Europese specialist in afneembare zwembadafsluitingen sinds 2004, maakt het unieke zeileffect van Securipool het mogelijk om uw privézwembad of openbaar zwembad discreet en transparant te beveiligen.
Beschikbaar in verschillende kleuren
Zeer sterk net
Geen ontijdige activering
Totale transparantie en discretie
Exclusieve garantie van 5 jaar
De Securipool zwembadafsluiting is goedgekeurd volgens NF P90-306
De Securipool zwembadafsluiting is een flexibele, verwijderbare netafsluiting voor zwembaden, goedgekeurd volgens de Franse norm NF P90-306. Het is esthetisch en geruststellend, maar ook robuust en gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Met een hoogte van 1,22 m en een net dat even geraffineerd als afschrikkend is, kunnen kinderen onder de vijf jaar er niet overheen klimmen. De Securipool verwijderbare barrière is ontworpen in Frankrijk en biedt een compromisloze kwaliteit van productie en montage. Hij is verkrijgbaar in secties van 1, 2, 3,2, 4, 5 of 6 meter en kan in slechts enkele minuten worden geïnstalleerd. Volledig transparant, UV-bestendig, onderhoudsvrij en verkrijgbaar in 5 kleuren. Vertrouw op Europa's specialist in afneembare zwembadafsluitingen!
Securipool biedt discrete bescherming
Securipool is een afrastering die rond zwembaden van om het even welke vorm of grootte kan worden geïnstalleerd, dankzij de modulariteit van de secties die in verschillende afmetingen beschikbaar zijn. Hij kan rond verschillende obstakels worden bevestigd en gemakkelijk worden verbonden met muren of andere bestaande constructies. De Securipool zwembadbarrière voldoet aan al je eisen en biedt een van de beste oplossingen voor zwembadbeveiliging. Het fijnmazige net rekt niet uit (sterkte van 3 ton/m²), zakt niet door en verkleurt niet na verloop van tijd (anti-UV-behandeling). De barrière van Securipool is zeer sterk, maar ook zeer discreet en volledig transparant. Dankzij het unieke sluiereffect past hij naadloos in uw omgeving. Securipool kan ook op trappen worden geïnstalleerd dankzij de modules op maat.
Eenvoudige en gemakkelijke installatie van de Securipool zwembadafsluiting
Securipool flexibele afrasteringen zijn eenvoudig te installeren zonder de hulp van een vakman. De modules kunnen op elke gewenste maat worden gesneden. Securipool vereist geen speciaal onderhoud. Securipool wordt geleverd met een volledige installatiehandleiding. De palen, met een totale hoogte van 1,32 m, worden met moffen in de grond bevestigd en kunnen in slechts enkele minuten worden gedemonteerd. Na demontage blijven noch de palen noch de grondbevestigingsplaten achter en er worden gatdeksels meegeleverd om sporen van de installatie te verbergen. De Securipool slagboom is gemakkelijk op te bergen en neemt weinig ruimte in. Met de juiste uitrusting en het juiste gereedschap duurt het slechts vijf minuten om 3 meter afrastering te installeren.
Securipool, een veelzijdig zwembadhek
De Securipool flexibele omheining kan aangepast worden aan elk type en stijl zwembad, dankzij zijn veelzijdigheid en brede kleurengamma. Het is verkrijgbaar in modules van 1 tot 6 m voor particulieren, maar ook in modules van 10 m voor professionals, voor gebruik in gemeenschappelijke zwembaden: campings, hotels, flatgebouwen, vakantiehuizen, recreatiecentra, pensions, enz. In tegenstelling tot een conventionele afrastering, die vast blijft zitten en na installatie niet kan worden verwijderd, kan de Securipool afrastering op elk moment in een paar minuten gedeeltelijk of volledig worden gedemonteerd, zodat het zwembad vrij blijft van obstakels. Dankzij het lichte gewicht van de modules kunnen ze door één persoon worden verwijderd en op de gewenste plaats worden opgeborgen.
Compromisloze bescherming voor kinderen en dieren
Het Securipool hekwerk biedt geen houvast voor kinderen, zodat ze er niet in of uit kunnen klimmen. Het flexibele net heeft geen frame, dus kinderen kunnen hun voet niet op een van de elementen van het hek zetten om te proberen er overheen te klimmen. Als een kind aan de bovenkant van het net hangt, behoudt het zijn spanning en zakt het niet in, dus zelfs als het kind aan het net hangt, zal het niet wijken en de toegang tot het zwembad verhinderen. Securipool biedt echte veiligheid en vormt een echt fysiek obstakel dat niet overgestoken kan worden. Het net heeft een sterkte van 3 ton per m², wat drie keer meer is dan vereist door de norm NF P90-306, en de hoogte van de modules (1,22 m) garandeert een veilige toegang tot het zwembad zonder enig risico voor het kind, zelfs als het op het net valt, dankzij het ontwerp in flexibele PVC mazen, waardoor elk risico op snijwonden of verwondingen wordt vermeden. Securipool voldoet aan de huidige normen.
100% gratis offerte
Neem contact op met onze adviseurs op
FlexiPoolBarriere.com is de Europese specialist in Securipool flexibele zwembadafsluitingen van gaas! Beveilig uw zwembad en bescherm uw kinderen en huisdieren met de Securipool afrastering, goedgekeurd volgens NF P90-306 en ontworpen door een van Europa's leiders in de bescherming van particuliere en openbare zwembaden. Koop de Securipool afneembare zwembadafrastering van gaas met korting op FlexiPoolBarriere.com! De voordelen van de Securipool zwembadafsluiting: gebruik in privé- of openbare zwembaden, talrijke afmetingen, totale transparantie en discretie, afrastering demonteerbaar in enkele minuten, vast te maken op ondeugdelijke grond en bestrating, geen klimgrepen, geen per ongeluk struikelen. De Securipool-afsluitingen worden vervaardigd en gemonteerd door een van de grootste Europese fabrikanten: kwaliteit zonder compromissen! Vertrouw op de Securipool zwembadbarrière om je zwembad en je kinderen te beschermen.