• NF P90-306 goedgekeurd, barrière voldoet aan de norm
  • Gecontroleerde beoordelingen - 9.4/10 - Uitstekend
Veiligheid in zwembaden
Campings, vakantiehuizen, hotels, flatgebouwen

Securipool slagboom voor hotels, campings of openbare zwembaden

FlexiPoolBarriere.com, de specialist van Securipool voor particuliere, collectieve, semi-openbare of openbare zwembaden, voldoet aan al uw behoeften en aan de verwachtingen van uw klanten.
Verschillende kleuren
Impressies op het net: logo, merk, enz.
Talrijke maten en afwerkingen, op maat gemaakt
Conformiteit
Geen ongewilde activering
Zwembadbewaking, totale transparantie en discretie
Professioneel assortiment
5 jaar garantie
Professioneel zwembad of gebouw
Ontdek onze speciale aanbiedingen voor professionals!

FlexiPoolBarriere.com voldoet aan alle behoeften en verwachtingen van uw klanten.

De zwembadbarrière aangepast aan de beperkingen en specifieke kenmerken van hotels, campings en vakantiehuizen dankzij specifieke lengtes. Europese kwaliteit: de Securipool zwembadafsluitingen zijn ontworpen in Frankrijk. Kwaliteit zonder compromissen!

Als u Securipool barrièremodules in grote aantallen (10 of meer) wilt kopen, zal ons team u graag een gratis studie aanbieden en u aantrekkelijke prijzen garanderen. Vul gewoon het informatieaanvraagformulier in en onze commerciële dienst neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Gemeenschap of overheid
FlexiPoolBarriere.com, specialist in Securipool-afsluitingen voor gemeenschappelijke, semi-openbare en openbare zwembaden, kan aan al uw behoeften en verwachtingen voldoen. Of het nu gaat om een gemeenschappelijk zwembad (camping, vakantiehuis, hotel, flatgebouw, enz.) of een openbaar zwembad (gemeentezwembad, Olympisch zwembad, waterpark, enz.), het team van FlexiPoolBarriere.com biedt u een ruim assortiment Securipool-modules die zijn aangepast aan de afmetingen en specifieke kenmerken van uw zwembad.

FlexiPoolBarriere.com past zich ook aan uw financiële beperkingen aan door betaling per postwissel te accepteren voor gemeenten.

Onze specialisten op het gebied van zwembadveiligheid helpen u de beste keuze te maken voor uw uitrusting, rekening houdend met de afmetingen, de vorm en het openbare gebruik ervan. Vul het informatieaanvraagformulier in en onze verkoopafdeling neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Securipool veiligheidsbarrière voor openbare en gemeentelijke zwembaden
Meer nog dan privézwembaden vereisen gemeenschappelijke, openbare of semi-openbare zwembaden een grotere veiligheid. Het frequente gebruik ervan verhoogt het risico op ongelukken en verdrinking.

Van de meest originele zwembadvormen tot olympische zwembaden, met deze bijzonder robuuste barrières kunt u de zwembadomgeving veiliger maken zonder zware en dure investeringen te doen.

De wet van 3 januari 2003 vereist de installatie van een gestandaardiseerde veiligheidsvoorziening voor alle particuliere of gemeenschappelijke zwembaden. In het decreet dat op 31 december 2003 is gepubliceerd, wordt gespecificeerd dat het om ingegraven of half ingegraven zwembaden moet gaan. Het gekozen veiligheidsproduct moet voldoen aan de norm. Afsluitingen vallen onder de norm NF P90-306. Niet-naleving van de bepalingen van de artikelen L. 128-1 en L. 128-2 wordt bestraft met een boete van 45.000 euro.
Wet veiligheid collectieve zwembaden van 3 januari 2003
De wet van 3 januari 2003 verplicht de installatie van een gestandaardiseerde veiligheidsvoorziening voor alle collectieve, ingegraven of half ingegraven zwembaden: recreatiecentra, campings, pensions/gites, hotels, enz....
De norm voor collectieve zwembadafsluitingen Afnor NF P90-306
De Securipool-barrière voldoet volledig aan de veiligheids- en conformiteitspunten van de norm NF P90-306. Voor elke bestelling op de website FlexiPoolBarriere.com wordt een conformiteitscertificaat afgegeven door een erkend laboratorium. De CSC (Consumer Safety Commission) beveelt de barrière aan als het meest betrouwbare veiligheidsproduct voor het beveiligen van een zwembad. De Securipool-afsluitingen vervangen niet het gezond verstand of de individuele verantwoordelijkheid. Het is ook niet bedoeld als vervanging van de waakzaamheid van verantwoordelijke volwassenen, die de essentiële factor blijven voor de bescherming van jonge kinderen. De toegang tot het zwembad (met of zonder Securipoolhek) moet systematisch worden afgesloten als u langere tijd niet thuis bent en/of als uw ouders geen toezicht meer houden op het zwembad.
100% gratis offerte
Neem contact op met onze adviseurs op
FlexiPoolBarriere.com is de Europese specialist in Securipool flexibele zwembadafsluitingen van gaas! Beveilig uw zwembad en bescherm uw kinderen en huisdieren met de Securipool afrastering, goedgekeurd volgens NF P90-306 en ontworpen door een van Europa's leiders in de bescherming van particuliere en openbare zwembaden. Koop de Securipool afneembare zwembadafrastering van gaas met korting op FlexiPoolBarriere.com! De voordelen van de Securipool zwembadafsluiting: gebruik in privé- of openbare zwembaden, talrijke afmetingen, totale transparantie en discretie, afrastering demonteerbaar in enkele minuten, vast te maken op ondeugdelijke grond en bestrating, geen klimgrepen, geen per ongeluk struikelen. De Securipool-afsluitingen worden vervaardigd en gemonteerd door een van de grootste Europese fabrikanten: kwaliteit zonder compromissen! Vertrouw op de Securipool zwembadbarrière om je zwembad en je kinderen te beschermen.