• NF P90-306 goedgekeurd, barrière voldoet aan de norm
 • Gecontroleerde beoordelingen - 9.4/10 - Uitstekend
Koopgids voor zwembadafscheidingen
Waarom een Securipool flexibele zwembadafsluiting kopen?

Securipool, de referentie in flexibele zwembadafsluitingen

FlexiPoolBarriere.com is de specialist in flexibele zwembadafsluitingen van Securipool. De afneembare zwembadafsluiting Securipool is speciaal ontworpen om verdrinking te voorkomen. De Securipool afneembare omheining van gaas garandeert de veiligheid van uw kinderen zonder compromissen. Securipool beschermt ook je huisdieren: honden, katten, enz. Vertrouw op de specialist in Europa!
Waarom een barrière kopen in plaats van een ander apparaat?
In tegenstelling tot andere veiligheidssystemen is de zwembadafsluiting het enige echte fysieke obstakel voor een kind. Dompelalarmen, ook wel passieve veiligheidsalarmen genoemd, gaan pas af als er een val heeft plaatsgevonden en het is goed om te bedenken dat een kind in stilte verdrinkt in 3 minuten, de tijd die het kost om bij het zwembad te komen. Veiligheidsafdekkingen zijn alleen effectief als ze worden gesloten en vastgezet met riemen.

De barrier is de eenvoudigste en veiligste manier om je zwembad actief te beveiligen en te beschermen. De barrier is ook een oplossing die rekening houdt met uw buren door het ongemak te voorkomen van alarmen die onverwacht overdag of 's nachts afgaan terwijl u weg bent.
Wat zijn de voordelen van de Securipool veiligheidsbarrière?
In tegenstelling tot andere zwembadafsluitingen op de markt, kan de Securipool in slechts enkele minuten door één persoon geïnstalleerd en verwijderd worden. Zo kun je de ruimte rond je zwembad vrijmaken en volop genieten van je terras of solarium als je aan het zwemmen bent. Met de Securipool afrastering, en wanneer je een andere veiligheidsvoorziening hebt, kun je je zwembad beveiligen wanneer je dat wilt en wanneer het echt nodig is (om je kleinkinderen te verwelkomen, enz.). De Consumer Safety Commission beveelt de barrière aan als het meest betrouwbare veiligheidsproduct.

Of je nu een privézwembad of een gemeenschappelijk zwembad hebt, een ingegraven zwembad of een bovengronds zwembad, de Securipool verwijderbare barrière voldoet aan je behoeften en verwachtingen. De Securipool flexibele barrière is eenvoudig te gebruiken en te installeren. De flexibele Securipool-barrière is verkrijgbaar in modules van 1 tot 10 m, zodat hij het best bij je zwembad past, en in twee verschillende versies met keuze uit vier afwerkingen. De Securipool zwembadbarrière is stevig, aantrekkelijk en Frans design en onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, kwaliteit en totale transparantie dankzij het zeileffect. Het automatische hek, verkrijgbaar als optie, geeft je volledige veiligheid bij het betreden van het zwembad. Goedgekeurd en conform de norm NF P90-306. Vertrouw op de specialist in Europa sinds 2004!
Hoe installeer en gebruik ik een Securipool?
De Securipool veiligheidsbarrière is, net als alle andere barrières, doeltreffend als hij goed geïnstalleerd is. In tegenstelling tot een klassieke barrière, die vast blijft zitten en niet kan worden verwijderd, kan de Securipool barrière op elk moment in enkele minuten geheel of gedeeltelijk worden gedemonteerd, zodat het zwembad vrij blijft van obstakels.

De Securipool barrière is zeer eenvoudig te gebruiken en kan na de eerste installatie zonder gereedschap worden geïnstalleerd. Het enige wat u hoeft te doen, is de modules plaatsen volgens de gaten in de grond en de palen in hun hulzen plaatsen. Zodra de modules zijn geplaatst, hoeft u ze alleen nog maar met elkaar te verbinden met behulp van de vergrendelingen die aan elke module zijn bevestigd, zodat u de omtrek van uw zwembad volledig kunt beveiligen door ervoor te zorgen dat het gaas op de juiste manier wordt gespannen.

Wanneer u de barrière wilt demonteren, hoeft u alleen maar de vergrendelingen te openen door een dubbele handeling uit te voeren die niet door een kind kan worden uitgevoerd en vervolgens de palen één voor één uit hun behuizing te halen door het gaas van de module op te rollen. Als u de barrière wilt opbergen, hoeft u alleen maar elke module op te rollen, vast te maken met een elastiek of spanschroef en op te bergen.

Als u slechts een deel van de barrière wilt demonteren om toegang te krijgen tot het zwembad, is dat perfect mogelijk. U hoeft alleen maar de palen te verwijderen en het net op te rollen, en het vervolgens weer vast te maken met een elastiek om te voorkomen dat het gedemonteerde deel eruit valt. Als de Securipool-barrière geheel of gedeeltelijk gedemonteerd is, plaats je gewoon de afdekhoezen over elke hoes. Zo zorg je voor maximale veiligheid rond het zwembad en behoud je de esthetiek van je bestrating of terras.
Meer informatie
We hebben veel handleidingen en documenten om te downloaden, evenals FAQ's om je te helpen bij het installeren en kiezen van je Securipool barrièremodel. Aarzel niet om onze pagina te bezoeken die gewijd is aan veel gestelde vragen over de Securipool zwembadafsluiting. Beveilig uw zwembad met de Securipool flexibele netafsluiting.
Net- en paalkleuren
Er zijn twee modellen Securipool-afsluitingen met verschillende perforatiediameters: één van 25 mm en één van 16 mm, afhankelijk van het bodemtype: flagstone, hout, aarde, enz. Deze twee modellen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, met aluminium palen die in dezelfde kleur zijn gelakt als het net. De Securipool afrasteringen worden vaak Securipool Classic en Securipool Prestige (gelakte palen) genoemd. Dit zijn identieke modellen, waarbij alleen de afwerking van de palen en de boordiameters veranderen.

Securipool-barrières zijn verkrijgbaar in modules van 1 tot 10 m en 1,22 m hoog. Elke module wordt geleverd met een veiligheidsslot. Je kunt kiezen tussen een Securipool hekwerk met gelakte palen en 16 mm of 25 mm bevestigingen, maar ook in wit, of een hekwerk met zwart gaas, groen gaas of chocolade gaas.

De donkere kleuren laten het meeste licht door. Als je op zoek bent naar een echt sluiereffect, kun je het beste kiezen voor zwart, groen of chocolade. Groen is het beste voor beboste gebieden, chocolade voor houten terrassen en wit moet je kiezen bij het meubilair en de buitenkant van je huis. Wit is het meest ondoorzichtig van alle beschikbare kleuren.
Bevestigingssysteem voor paal en hek
De Securipool hekken zijn verkrijgbaar met twee verschillende soorten bevestigingen, afhankelijk van het type ondergrond. De Securipool Classic en Prestige hekken zijn verkrijgbaar in 25mm en 16mm. Als je in een winderige regio woont, is het aan te raden om een Securipool Classic of Prestige model in 25mm te kiezen. Elk type barrière heeft een specifieke bevestiging, dus elke barrièremodule wordt geleverd met hulzen en hoesjes die zijn aangepast aan de diameter van de paal.

Wanneer we 25mm of 16mm aangeven, komt dit overeen met de boormal voor de gaten (25 of 16mm boor). In tegenstelling tot de Securipool 16 mm, die een paal heeft met een diameter van 30 mm en een bevestiging van 16 mm, heeft het Securipool 25 mm hek een paal van 30 mm (grotere windbestendigheid).

Het Securipool hek is ontworpen om de toegang tot het zwembad te beperken tot kinderen jonger dan 5 jaar en is LNE-getest. Verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, zwart, groen, wit en bruin.
Hoe kies ik mijn Securipool-afsluiting?
De Securipool afneembare omheining is verkrijgbaar in twee modellen en vier verschillende afwerkingen. Het kiezen van het juiste model en de juiste afwerking hangt af van de locatie die je kiest en van je smaak wat betreft de kleur van het net en de afwerking van de palen. Voor je tot een aankoop overgaat, is het dus een goed idee om jezelf een aantal vragen te stellen die je zullen helpen je project te verfijnen en de keuze van het model dat je moet bestellen rustiger te benaderen. Er moet rekening worden gehouden met een aantal factoren, te beginnen met de gewenste locatie voor de barrière, de afstand tussen de barrière en het zwembad (wettelijk wordt een minimum van 1 m aanbevolen), de afmetingen van de verschillende lengtes, de positie van het hek als u er een wilt of een opening tussen twee secties (tegenover een trap bijvoorbeeld), het bepalen van de aard van uw grond en de helling ervan als die er is (aarde, gras, grind, betonplaat, hout, enz...), het type reling dat u wilt (bijvoorbeeld een hek met een helling van 1 m of een opening tussen twee secties). ), het type reling (muur, heg, boom. ), het type reling (muur, haag, boom, enz.) aanwezig aan elk uiteinde van de omheining indien deze niet volledig rond het zwembad staat (bepaal dus het begin- en eindpunt van de omheining) en tot slot de kleur van de palen en het net die u wenst, afhankelijk van de zwembadomgeving (kleur van uw buitenmeubilair, overheersende kleur van uw huis, enz.)
De plaats van de barrière kiezen
De Securipool zwembadafsluitingen zijn verkrijgbaar in 25 mm en 16 mm versies, afhankelijk van het gebruik en het bodemtype. In winderige regio's is het sterk aanbevolen om te kiezen voor een 25 mm model, dat goed bestand is tegen sterke wind. De wet raadt aan (maar schrijft niet voor) om de barrière op ten minste 1 meter van het zwembad te plaatsen. Elk zwembad heeft echter zijn eigen kenmerken en eigenschappen, dus de barrière moet worden aangepast aan uw beperkingen (begroeiing, meubilair, te beveiligen toegang, muren, enz.) en die van uw zwembad (vorm, type terras, solarium, poolhouse, enz.). Aan weerszijden van de barrière moet elk vast of mobiel steunpunt op minder dan 1,10 m afstand worden vermeden. Als de barrière niet helemaal rond uw zwembad loopt, moeten de eindpalen vastgemaakt worden aan een vast element (muur, barrière, enz.), anders moet u extra beginpalen voorzien. Als er zich in de buurt van de gekozen lay-out een obstakel bevindt, is het beter om dit in de lay-out op te nemen (de barrière gaat er dan achterlangs) of er omheen te gaan (buiten de lay-out en op meer dan 62 cm van de Securipool, die 1,22 m hoog is).
De plaats en de ondergrond van de installatie controleren
Aangezien de Securipool op een vlakke, egale ondergrond geïnstalleerd moet worden, is het belangrijk om te controleren of de ondergrond perfect vlak is langs de hele lay-out. De Securipool kan op elk type ondergrond worden geïnstalleerd (bestrating, aarde, hout, terras, enz.) dankzij de bevestigingen van 16 mm en 25 mm en de speciale hulzen. Met de Securipool barrière kunt u de vormen en contouren van uw zwembad volgen en zich aanpassen aan de grond eromheen. Het is dus mogelijk om 16mm en 25mm secties in dezelfde installatie te combineren als u de barrière op een terras en vervolgens in de grond wilt installeren. Als je een klein niveauverschil hebt, kun je dit tot op zekere hoogte compenseren door korte secties te kiezen. Als de installatie dicht bij een trap moet worden uitgevoerd, zijn modules van 1 m met een aangepaste hoogte ook beschikbaar als optie om niveauverschillen te compenseren. Als je een terras en een verharde vloer hebt, moet je kiezen voor een barrière van 16 mm. Als je daarentegen een vloer van aarde, zand, hout of grind hebt, of als je in een winderige regio woont, moet je kiezen voor een barrière van 25 mm. Je vindt veel installatieadvies in onze installatiegids, dus aarzel niet om die te raadplegen.
Waarom kopen bij Barrière Piscine Souple?
FlexiPoolBarriere.com is gespecialiseerd in de afneembare zwembadafsluitingen van Securipool voor privézwembaden en openbare zwembaden en biedt u toegang tot het volledige assortiment Securipool, de absolute referentie op het gebied van mobiele veiligheidsafsluitingen. Securipool is ontworpen in Frankrijk en is al meer dan een jaar specialist in Europa. FlexiPoolBarriere.com, gewijd aan deze veiligheidsuitrusting voor zwembaden van ongeëvenaarde kwaliteit, biedt u alle producten van Securipool tegen onklopbare prijzen.

FlexiPoolBarriere.com bestaat uit een team van professionals op het gebied van zwembaden en zwembadveiligheid met meer dan 20 jaar ervaring in de zwembadsector en 20 jaar in zwembadveiligheid. Onze experts hebben deelgenomen aan talrijke projecten om de conformiteit van zwembaden in Frankrijk te waarborgen, zowel voor particulieren, luxehotels, appartementencomplexen, campings als voor lokale overheden...

Veel klanten hebben FlexiPoolBarriere.com al hun vertrouwen geschonken voor de beveiliging van hun zwembaden met Securipool-afsluitingen, die 100% voldoen aan de huidige normen. Het team van FlexiPoolBarriere.com biedt u ook ongekende betalingsfaciliteiten met betaling in 4x per bankkaart en 3x per cheque, in 10x gratis, op krediet, per overschrijving of per postwissel, evenals een efficiënte dienst na verkoop. De specialist op het gebied van Securipool met de grootste keuze aan modellen en accessoires in Europa.

FlexiPoolBarriere.com biedt exclusieve diensten op internet met de Zen-garantie, waarmee u profiteert van een aantal unieke voordelen, een site die 100% gewijd is aan de Securipool-barrière met een unieke koopgids, een installatiegids, voorbeelden van projecten, een schat aan advies en een deskundig team dat tot uw dienst staat. Het team van FlexiPoolBarriere.com staat voor u klaar om aan uw behoeften en verwachtingen te voldoen, zodat u optimaal van uw zwembad kunt genieten. Of u nu particulier bent of een gemeente, wij bieden u een selectie van de beste producten tegen de laagste prijzen en onze kennis en kunde.
Enkele van de vele voordelen van Barrière Piscine Souple
 • Zwembadafscheidingen verkrijgbaar in verschillende versies en kleuren
 • Producten die 100% voldoen aan de norm NF P90-306
 • Een breed scala aan producten tegen zeer concurrerende prijzen
 • Uitzonderlijke promoties, producten op maat...
 • Diensten die nieuw en exclusief zijn op het internet: Zen-garantie, Koopgids, Installatie, enz.
 • Een dynamisch team dat luistert
 • Een reactieve productielijn om uw barrière zo snel mogelijk te leveren
 • Online opvolging van bestellingen
 • Een persoonlijke account die 24 uur per dag toegankelijk is
 • Een efficiënte dienst na verkoop
 • Absoluut veilige betaling met Payline
 • Betaling in 10 termijnen gratis of betaling in 3x en 4x termijnen gratis met creditcard
100% gratis offerte
Neem contact op met onze adviseurs op
FlexiPoolBarriere.com is de Europese specialist in Securipool flexibele zwembadafsluitingen van gaas! Beveilig uw zwembad en bescherm uw kinderen en huisdieren met de Securipool afrastering, goedgekeurd volgens NF P90-306 en ontworpen door een van Europa's leiders in de bescherming van particuliere en openbare zwembaden. Koop de Securipool afneembare zwembadafrastering van gaas met korting op FlexiPoolBarriere.com! De voordelen van de Securipool zwembadafsluiting: gebruik in privé- of openbare zwembaden, talrijke afmetingen, totale transparantie en discretie, afrastering demonteerbaar in enkele minuten, vast te maken op ondeugdelijke grond en bestrating, geen klimgrepen, geen per ongeluk struikelen. De Securipool-afsluitingen worden vervaardigd en gemonteerd door een van de grootste Europese fabrikanten: kwaliteit zonder compromissen! Vertrouw op de Securipool zwembadbarrière om je zwembad en je kinderen te beschermen.