• NF P90-306 goedgekeurd, barrière voldoet aan de norm
  • Gecontroleerde beoordelingen - 9.4/10 - Uitstekend
Ontwerp &
Bescherming
Foto- en videogalerij
Securipool zwembadafscheiding

Voorbeelden van Securipool zwembadafsluitingen

Dankzij de ruime keuze aan kleuren en afwerkingen past de Securipool zwembadafsluiting perfect in elke omgeving, ongeacht de vorm van het zwembad of het type terras. Op deze pagina vindt u tal van foto's van de Securipool-afsluiting, voorbeelden van projecten en een video van het tv-programma Capital van M6. Ontdek ook de vele accessoires voor de Securipool...
Vidéo barrière piscine Securipool - Capital M6
Bescherming voor kinderen zonder compromissen!

Voorbeelden van Securipool zwembadafsluitingen

Kinderbescherming zonder compromissen
Securipool heeft geen klimgrepen en biedt geen steunpunten. Met zijn sterkte en transparantie combineert het esthetiek en veiligheid, terwijl het uw kinderen beschermt met een vlechtwerk dat hen niet verwondt als ze op het hek vallen. De bodemvrijheid voorkomt dat speelgoed in de omheining terechtkomt of eronderdoor glijdt. Het transparante, zeer bestendige net met PVC-coating en UV-bescherming maakt het gemakkelijk om het zwembad in de gaten te houden dankzij het zeilachtige effect. Je huisdieren zijn ook beschermd en kunnen niet over de 1,22 m hoge barrière springen. De aluminium palen die om de meter aan het net zijn bevestigd, zorgen voor een uitstekende spanning en zijn aan de basis verstevigd voor maximale weerstand tegen slecht weer.
Veelzijdig, aanpasbaar en gemakkelijk te demonteren
Dankzij de veelzijdigheid van de Securipool-omheining op het vlak van bevestigingen, afwerkingen en moduleafmetingen, met de mogelijkheid om het net bij te snijden, kan het aangepast worden aan alle soorten ondergrond: betegeld, flagstone, aarde, hout, en aan elke gewenste of opgelegde afmeting. Het Securipool hek kan tegen muren of bestaande barrières worden geïnstalleerd, volledig worden gesloten of alleen om de toegang tot het zwembad te beveiligen. Het optionele automatische hek sluit na elk gebruik, waardoor het verplicht is voor lokale overheden (gîtes, hotels, campings, flatgebouwen, enz.) en kinderoppas. Eenmaal gedemonteerd zijn de gaten in de grond niet meer zichtbaar en worden ze beschermd door afgeronde hoesdeksels om te voorkomen dat je jezelf verwondt of struikelt rond het zwembad.
Frans ontwerp: kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid
De Securipool-omheining kan in enkele minuten worden gemonteerd en gedemonteerd, geheel of gedeeltelijk door één persoon. Dankzij de oprolbaarheid en het lichte gewicht van de modules kan het snel en eenvoudig worden opgeborgen. In tegenstelling tot alarmen voorkom je elektronische storingen en overlast veroorzaakt door dieren, wind of slecht weer, zodat je in harmonie kunt blijven met je buren en je zwembad actief kunt beschermen terwijl je weg bent of op vakantie. Er is geen risico dat de barrière open blijft staan, in tegenstelling tot andere barrières, dankzij de handmatige toegang: als het net strak staat, is de barrière gesloten en het als het net slap hangt, hoeft u alleen maar de installatie te controleren.zwembad 100% beveiligd
Waarom kiezen voor een zwembadbarrière in plaats van een zwembadalarm?
In tegenstelling tot zwembadalarmen gaat de Securipool zwembadbarrière nooit stuk, gaat hij niet onverwacht af, stoort hij de buren niet, heeft hij geen elektronica, batterijen of kalibratie nodig en hoef je niet te controleren of hij goed werkt. Het Securipool zwembadhek biedt de beste bescherming in winderige gebieden dankzij de 25 mm bevestigingen. De Securipool flexibele zwembadafsluiting is gemakkelijk te demonteren, zodat je in enkele minuten volop van je zwembad kunt genieten met vrienden, op een feestje, een evenement... Het biedt een doeltreffende bescherming voor je kinderen en huisdieren, of het nu honden of katten zijn, en voorkomt elk risico op vallen of verdrinken in het zwembad. Met de Securipool zwembadbarrière kun je 100% van je zwembad genieten zonder de problemen, gevaren en onzekerheden van een zwembadalarm of -afdekking!
Afnor NF P90-306 norm voor zwembadafsluitingen
De Securipool-barrière voldoet volledig aan de veiligheids- en conformiteitspunten van de norm NF P90-306. Voor elke bestelling op de website FlexiPoolBarriere.com wordt een conformiteitscertificaat afgegeven door een erkend laboratorium. De CSC (Consumer Safety Commission) beveelt de barrière aan als het meest betrouwbare veiligheidsproduct voor het beveiligen van een zwembad. De Securipool-afsluitingen vervangen niet het gezond verstand of de individuele verantwoordelijkheid. Het is ook niet bedoeld als vervanging van de waakzaamheid van verantwoordelijke volwassenen, die de essentiële factor blijven voor de bescherming van jonge kinderen. De toegang tot het zwembad (met of zonder Securipoolhek) moet systematisch worden afgesloten als u langere tijd niet thuis bent en/of als uw ouders geen toezicht meer houden op het zwembad.
100% gratis offerte
Neem contact op met onze adviseurs op
FlexiPoolBarriere.com is de Europese specialist in Securipool flexibele zwembadafsluitingen van gaas! Beveilig uw zwembad en bescherm uw kinderen en huisdieren met de Securipool afrastering, goedgekeurd volgens NF P90-306 en ontworpen door een van Europa's leiders in de bescherming van particuliere en openbare zwembaden. Koop de Securipool afneembare zwembadafrastering van gaas met korting op FlexiPoolBarriere.com! De voordelen van de Securipool zwembadafsluiting: gebruik in privé- of openbare zwembaden, talrijke afmetingen, totale transparantie en discretie, afrastering demonteerbaar in enkele minuten, vast te maken op ondeugdelijke grond en bestrating, geen klimgrepen, geen per ongeluk struikelen. De Securipool-afsluitingen worden vervaardigd en gemonteerd door een van de grootste Europese fabrikanten: kwaliteit zonder compromissen! Vertrouw op de Securipool zwembadbarrière om je zwembad en je kinderen te beschermen.