• NF P90-306 goedgekeurd, barrière voldoet aan de norm
 • Gecontroleerde beoordelingen - 9.4/10 - Uitstekend

Heeft u hulp nodig?

Welkom bij FlexiPoolBarriere.com!

U vindt de antwoorden op de meeste van uw vragen in onze helpsectie: hoe bestelt u uw Securipool zwembadbarrière, hoe maakt u een klantenaccount aan, hoe volgt u uw bestellingen, hoe betaalt u veilig, koopgids voor flexibele afneembare zwembadbarrières, voordelen van de Securipool barrière, bescherming van uw kinderen en huisdieren, veiligheidsnorm voor zwembaden, hoe installeert u de Securipool zwembadbarrière volgens de norm NF P90-306, hoe bestelt u reserveonderdelen of accessoires voor de installatie, het Safety Turtle kinderzwembadalarm, enz...
 • Informatie over de Securipool slagboom
 • Wat is het verschil tussen de Securipool 16mm en 25mm barrière?.
  Er zijn twee modellen Securipool barrières met verschillende perforatiediameters: één van 25 mm en één van 16 mm, te kiezen op basis van de aard van de ondergrond: bestrating, hout, aarde, enz. Deze twee modellen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, met aluminium palen gelakt in dezelfde kleur als het net.
 • Wat is het verschil tussen de Securipool Prestige en Classic modellen?
  De Securipool-barrières worden vaak Prestige genoemd wanneer de palen gelakt zijn. Dit zijn identieke modellen, waarbij alleen de afwerking van de palen en de boordiameters veranderen.
 • Heeft de Securipool 16 of 25 mm diameter?
  Wanneer we 25 mm of 16 mm aangeven, komt dit overeen met het boorsjabloon voor de gaten (25 of 16 mm boor). In tegenstelling tot het 16 mm model dat een paal met een diameter van 25 mm en een bevestiging van 16 mm heeft, heeft het 25 mm hek een paal en bevestiging van 25 mm (grotere windweerstand).
 • Welke kleuren Securipool-barrières bieden jullie aan?
  Je kunt kiezen tussen een Securipool hekwerk met gelakte palen met zwart net, groen net, chocoladebruin net, wit net in het 16 of 25mm assortiment.
 • Welke kleur valt het minst op?
  Donkere kleuren laten het meeste licht door. Als je op zoek bent naar een echt sluiereffect, kun je het beste kiezen voor zwart, groen, grijs of chocolade. Groen is het meest geschikt voor beboste gebieden, chocolade voor houten terrassen en wit moet je kiezen bij het meubilair en de buitenkant van je huis. Wit is het meest ondoorzichtig van alle beschikbare kleuren. Securipool, een kleur naar ieders smaak.
 • Is het Securipool net sterk? Van welk materiaal is het gemaakt?
  Het net is ontworpen en getest om 3 ton/m2 te weerstaan, d.w.z. 3 keer de sterkte die de norm vereist. De palen zijn versterkt aan de basis voor maximale weersbestendigheid. Het net heeft geen steunpunten en is zelfs bestand als een kind eraan trekt terwijl het eraan hangt. Het net is gemaakt van polyester met PVC-coating voor optimale weerstand en effectieve bescherming van je kinderen, zelfs als ze op het net vallen.
 • Hoe groot is de Securipool poort? Hoe wordt hij aan de vloer bevestigd?
  Het Securipool hekje is ontworpen om de toegang tot het zwembad te beperken tot kinderen jonger dan 5 jaar en is getest door de LNE

  Het automatische Securipool hekje kan worden gedemonteerd en bevestigd door gaten in de vloer te boren.

  De poortkit bestaat uit een centrale poortvleugel en 2 stevige zijdelen.
 • Wordt de Securipool poort geleverd met een slot?
  De Securipool loophek wordt geleverd met een Magna Latch Hofslot, ontoegankelijk voor kinderen en te monteren aan de zwembadzijde, evenals twee sleutels.
 • Ik wil geen Securipool poort, volstaat de grendel?
  Het Securipool slot vereist twee gelijktijdige manipulaties met een kracht van 20 newton, waardoor het zelfs voor de kleinste kinderen onmogelijk te openen is. Het is ook een manuele beveiliging voor toegangsmiddelen: geen stroomuitval. Dit slot voldoet volledig aan de veiligheidsnormen. Aan het uiteinde van elke sectie is een roestvrijstalen vergrendeling aangebracht. Deze verbinding tussen elke sectie vormt ook de toegang tot het zwembad, zodat het mogelijk is om toegang te krijgen tot het zwembad op elke kruising van Securipool-modules zonder een poort te gebruiken. Let op: hekken zijn verplicht voor collectief gebruik: campings, hotels, gites, kinderopvang, enz.
 • Hoe kom je bij het zwembad zonder automatisch hek?
  Toegang tot het zwembad is mogelijk op elk kruispunt van Securipool modules. Door de twee verbindingspalen naar elkaar toe te brengen en de veiligheidsgrendel te openen, heb je aan beide kanten direct toegang tot het zwembad. Door een sectie van 1 m te kopen, kun je de toekomstige aankoop van een geautomatiseerde poort plannen: het enige wat je hoeft te doen is deze sectie verwijderen en de poort op zijn plaats installeren (zo kun je beoordelen of het openen met een grendel geschikt voor je is of niet, of je kunt je aankoop in twee fasen plannen).
 • Zal de Securipool barrière goed verouderen?
  De Securipool slagboom is van Frans ontwerp. Hij is getest door een erkend laboratorium en voldoet aan de zeer strenge criteria van de norm NF P90-306. De productiekwaliteit van de Securipool-barrières wordt algemeen erkend en er zijn reserveonderdelen beschikbaar, ook voor modellen die meer dan 10 jaar oud zijn. Bovendien is het getest om bestand te zijn tegen UV-stralen, dus je loopt geen risico dat het net na verloop van tijd verbleekt of doorhangt.
 • Als ik een onderdeel kwijtraak of breek, hoe kom ik er dan aan?
  Voor alle Securipool barrièremodellen, ook de oudere, zijn reserveonderdelen beschikbaar. Als het product niet te koop is op onze site, kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina op onze site om een offerte te krijgen voor het onderdeel dat u zoekt.
 • Kan ik Securipool secties van 7m of meer hebben?
  Voor particuliere klanten worden secties aangeboden van 1 tot 6m, maar het is mogelijk om op aanvraag een offerte te krijgen voor secties tot 10m. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat hoe langer de secties zijn die u kiest, hoe zwaarder ze zullen zijn bij het installeren en verwijderen van de barrière. We raden u aan te kiezen voor modules van 3,2 m.
 • Verschil tussen Securipool slagbomen en slagbomen van Chinese origine?.
  Pas op, er circuleren veel imitaties van Aziatische origine op de markt. Pas op voor deze vaak laaggeprijsde modellen, die van middelmatige kwaliteit zijn en niet per se geschikt voor de configuratie van je zwembad. Hier zijn enkele verschillen tussen de Securipool afrasteringen en de Chinese afneembare afrasteringen:
  - Slechts één kleur net en palen
  - Securipool heeft 4 kleuren net en palen.
  - Slechts één lengte (3m of 3,66m), wat betekent dat er geen aangepaste of conforme lay-outs mogelijk zijn / Securipool heeft secties van 1 tot 16m en ook modules op maat. Mogelijkheid om het net tijdens de installatie opnieuw te knippen om de grootte aan te passen (bijvoorbeeld voor 10m met Chinese secties van 3m: onmogelijk om op de juiste manier te leggen)
  - De schroeven zijn vastgeklonken aan de Chinese palen, zodat ze niet opnieuw kunnen worden vastgezet na het aanpassen en knippen van het net / Alle Securipool secties in alle kleuren kunnen gemakkelijk worden aangepast zonder aan stevigheid in te boeten
  - Het Chinese net knikt, zodat het onmogelijk is om het op een esthetische manier te leggen en vooral om de spanning te verkrijgen die de veiligheid garandeert. De vlecht aan de randen van het net is vastgelijmd aan het Chinese net (laat los met hitte / Securipool), de vlechten zijn genaaid met een bestendige draad behandeld tegen UV.
  - Kan alleen gelegd worden op bestrating met één type hoes / Securipool kan gelegd worden op alle soorten vloeren met twee boordiameters (25mm geschikt voor winderige gebieden, defecte vloeren en leggen op aarde en 16mm geschikt voor leggen op bestrating en terrassen).
  - Geen op maat gemaakt deel / Securipool heeft een deel van 1m met een op maat gemaakte nethoogte tot 180cm (trap leggen).
  - Geen loopdeur beschikbaar / De Securipool automatische loopdeur is verkrijgbaar in verschillende kleuren, 100% conform de norm met automatische terugloop, slot met twee sleutels.
  - Geen after-sales service beschikbaar / Securipool is al meer dan 20 jaar op de markt, een efficiënte en effectieve after-sales service door de tijd heen, inclusief op de eerste Securipool modellen.
 • Hoe lang is de garantie op de Securipool slagboom?.
  De garantieperiode voor de Securipool slagboom is 2 jaar. Alle reserveonderdelen zijn ook verkrijgbaar op aanvraag. Vertrouw op de specialist in Europa. Wij bieden verlengde garanties tot 5 jaar*.
 • Van welk materiaal worden Securipool palen gemaakt?
  Securipool palen zijn gemaakt van aluminium en worden om de meter op het net gemonteerd voor een uitstekende spanning. Er zijn ook extra palen verkrijgbaar om aan al uw eisen en indelingen te voldoen.
 • Wat zit er in de grondbevestigingskit?
  De kit bestaat uit 10 x 50cm PVC buizen + 1 x 1m buis die indien nodig kan worden ingekort om twee extra mouwen te maken.
 • Hoe groot is het Securipool slot?
  Van de middellijn tot de middellijn van de palen moet je 6 cm vrijlaten om de vergrendeling correct te positioneren aan de zwembadzijde, waardoor er ongeveer 4 cm ruimte overblijft tussen de palen.
 • Welke informatie hebt u nodig om onze lay-outstudie uit te voeren?
  We hebben een plattegrond van uw terrein nodig met de afmetingen van de verschillende lengtes, de positie van de poort als u die wilt, de aard van uw terrein, natuurlijke obstakels of andere belangrijke elementen (opening aan het uiteinde of laag muurtje, trapje, enz.), de helling van uw terrein als die er is, de gekozen kleur en afwerking en de afstand van de barrière tot het zwembad. Met zoveel mogelijk details kunnen we sneller reageren en beter inspelen op uw behoeften. Alle informatie die we nodig hebben om uw onderzoek uit te voeren, wordt samengevat zodra u uw offerteaanvraag op onze website hebt geregistreerd.
 • Gemeenschappelijke zwembaden & appartementen
 • Ik heb een gîte, is uw poort geschikt voor mijn bedrijf?
  Het Securipool-hek voldoet aan de norm NF P90-306 en is volledig aangepast aan professionals zoals gites, hotels, campings, enz. Er zijn modules met specifieke afmetingen beschikbaar voor professionals. Voor elke installatie rond een gemeenschappelijk zwembad is de installatie van een automatisch hek verplicht.
 • Ik ben een kinderoppas, hoe krijg ik een DDASS-goedkeuring?
  Het is aan u om contact op te nemen met uw lokale DDASS om de precieze vereisten te kennen (die van dienst tot dienst kunnen verschillen). De Securipool slagboom voldoet volledig aan de eisen van de norm NF P90-306. Geleverd met zijn conformiteitscertificaat, zal het je toelaten een goedkeuring te bekomen bij de inspectie van je woning door de DDASS, zodat je met een gerust hart en in alle wettelijkheid voor de kinderen in je woning kan zorgen. De installatie van een automatisch hek is verplicht.
 • Ik wil het zwembad van mijn camping of hotel beveiligen, welk model moet ik kiezen?
  Als je zwembad voor openbaar gebruik is, kun je het beste kiezen voor een 25 mm barrière en een automatisch hek verplicht stellen. Wij kunnen je secties tot 10 m lengte aanbieden, voor een precieze indeling, installatie volgens de norm en minder gaten in de grond. Aarzel niet om contact op te nemen met onze adviseurs voor een gepersonaliseerde studie op basis van uw verplichtingen en beperkingen met betrekking tot de omgeving van het te beveiligen zwembad.
 • Is het verplicht om een automatisch hek te installeren?
  Het is verplicht voor collectieve zwembaden: gîtes, hotels, flatgebouwen, kinderdagverblijven. Als je niet in een van deze categorieën valt, kun je kiezen voor een handmatig openingssysteem: aan het uiteinde van elke sectie is een roestvrijstalen vergrendeling aangebracht. Deze verbinding tussen elk paneel biedt ook toegang tot het zwembad (moet aan de zwembadzijde worden geplaatst). De veiligheidsgrendel en de spanning van het hek vereisen 2 gelijktijdige manipulaties met een kracht van 20Newton. Het is een manuele beveiliging voor deze toegangsmiddelen: geen defecten. Dit hek vervangt niet het ouderlijk toezicht. De hekken mogen niet open blijven staan.
 • Kan ik mijn bestelling per postwissel betalen?
  Bij FlexiPoolBarriere.com accepteren we betaling per postwissel. Aarzel niet om contact op te nemen met onze adviseurs voor meer informatie of om een offerte of pro-forma factuur te ontvangen.
 • Veiligheid en conformiteit van het zwembad
 • Ik wil familie of vrienden uitnodigen, maar ik wil de barrière niet het hele jaar laten staan, kan dat?
  Het kan in slechts enkele minuten geheel of gedeeltelijk worden gedemonteerd, zodat u het zonder speciaal onderhoud kunt opslaan en weer kunt opbouwen wanneer u maar wilt. Wat de normen betreft, is het volkomen aanvaardbaar om je barrière te verwijderen als je zwembad onder toezicht staat, net zoals je een afdekking zou verwijderen of een alarm zou uitschakelen om te gaan zwemmen. Als u niet thuis bent, moet u de barrière opnieuw installeren om het zwembad te beveiligen.
 • Waar kan ik het conformiteitscertificaat vinden?
  U kunt het conformiteitscertificaat downloaden op deze pagina. Om een origineel te ontvangen, moet je de Securipool-barrière bestellen.
 • Voldoet de afrastering in alle gevallen?
  De Securipool-barrière voldoet aan de norm NF P90-306. Het is belangrijk een onderscheid te maken tussen de conformiteit van de barrière en die van de installatie. Alleen als de installatie voldoet aan de instructies in de norm, is deze conform of niet. Als de installatie niet voldoet, dient de barrière alleen als fysieke hindernis en bescherming voor het kind, hoewel een goedgekeurd alarm of veiligheidskap vereist is.
 • Kan ik de Securipool-afsluiting gebruiken als reling op een hoog terras?
  De Securipool zwembadafscheiding is ontworpen om te voldoen aan de criteria van de norm NF P90-306. Het is een veiligheidsproduct en kan in geen geval beschouwd worden als een vangrail.
 • Kan mijn kind over het hek klimmen?
  Nee. De Securipool is zo ontworpen dat kinderen er niet overheen kunnen klimmen. Je kind kan niet over de reling klimmen of klimmen. We nodigen je uit om de video te bekijken door op onderstaande link te klikken.
 • Kan een dier onder de barrière komen?
  Als het zwembadhek correct geïnstalleerd is en alle vergrendelingen gesloten zijn (rekening houdend met het advies in de installatiehandleiding), biedt het een doeltreffende bescherming en een fysieke barrière voor je huisdier, dat het omheinde gebied niet kan betreden. Er is geen risico dat je huisdier verdrinkt of onverwacht wordt geactiveerd, zoals bij perimeter- of dompelalarmen. Het dier mag echter niet over het 120 cm hoge hek kunnen springen.
 • Kan ik mijn barrière gedeeltelijk demonteren?
  Er is niets dat je tegenhoudt om je barrière te verwijderen om aan de norm te voldoen als je zwembad onder toezicht staat, net zoals je het alarm zou moeten uitschakelen of een beschermende afdekking zou moeten verwijderen om te gaan zwemmen. Door enkele secties te verwijderen, profiteert u van een volledig vrije visuele en fysieke ruimte, zonder dat dit enig effect heeft op de sterkte van de andere modules. Wanneer u uw zwembad verlaat, duurt het slechts een paar minuten om het weer in elkaar te zetten.
 • Mijn zwembad is uitgerust met een alarm, kan ik mijn Securipool-barrière in de winter demonteren?
  De wet verplicht u een veiligheidsvoorziening te installeren, of het nu een alarm of een barrière is. Omdat de Securipool slagboom demonteerbaar is, kunt u hem in de winter demonteren, oprollen en opbergen in uw garage of poolhouse. Dankzij de hoes die bij de barrière wordt geleverd, zijn de gaten beschermd en onzichtbaar.
 • Waarom kiezen voor een slagboom in plaats van een alarm?
  De twee producten kunnen gecombineerd worden voor een optimale veiligheid. Als u weg bent of op vakantie, is de verwijderbare Securipool-barrière de beste bescherming voor u en uw buren omdat hij een echte fysieke barrière vormt, in tegenstelling tot een alarm dat afgaat als een kind in het zwembad is gevallen. Bovendien is er geen risico dat de elektronica uitvalt of dat het alarm onverwacht afgaat. Je blijft in harmonie met je buren terwijl je de wet respecteert. Als u een feestje geeft en uw kinderen (of kleinkinderen) zijn niet in de buurt, laat u het alarm gewoon aan en verwijdert u uw Securipool-barrière om volop van uw zwembad te genieten.
 • Op welke afstand van het zwembad kan de barrière worden geïnstalleerd?
  Wij raden u aan om de barrière op 1 m van het zwembad te installeren. Voor privézwembaden moet u de barrière echter niet te ver weg installeren om de effectiviteit niet te verliezen. Controleer of er zich geen steunen of bewegende delen binnen een straal van 1,10 m van de barrière bevinden. U kunt ook een strand opnemen in de veiligheidsomtrek. De wet beveelt een afstand van één meter aan, maar dit is niet verplicht.
 • Wat vereist de wet van 3 januari 2003 over de veiligheid van zwembaden?
  De wet van 3 januari 2003 verplicht de installatie van een gestandaardiseerde veiligheidsvoorziening voor alle particuliere of collectieve ondergrondse of half-ingegraven zwembaden (recreatiecentra, campings, pensions/gites, hotels, enz.), ook voor langetermijn- of seizoensverhuur. Het op 31 december 2003 gepubliceerde besluit preciseert dat het gaat om ingegraven of half ingegraven zwembaden. Het gekozen veiligheidsproduct moet voldoen aan de norm. Afsluitingen vallen onder de norm NF P90-306. De Securipool vangrail voldoet volledig aan de criteria van de norm en is geselecteerd als veiligheidsvoorziening voor zwembaden die aan de norm voldoet. Niet-naleving van de bepalingen van de artikelen L. 128-1 en L. 128-2 wordt bestraft met een boete van 45.000 euro.
 • Afnor-norm NF P90-306
  De Securipool-barrière voldoet volledig aan de veiligheids- en conformiteitspunten van de norm NF P90-306. Voor elke bestelling op de website FlexiPoolBarriere.com wordt een conformiteitscertificaat afgegeven door een erkend laboratorium. De CSC (Consumer Safety Commission) beveelt de barrière aan als het meest betrouwbare veiligheidsproduct voor het beveiligen van een zwembad.

  De Securipool-afsluiting is geen vervanging voor gezond verstand of individuele verantwoordelijkheid. Het is ook niet bedoeld ter vervanging van de waakzaamheid van verantwoordelijke volwassenen, die de essentiële factor blijven voor de bescherming van jonge kinderen. De toegang tot het zwembad (met of zonder Securipool-hek) moet systematisch worden afgesloten als je langere tijd niet thuis bent en/of als je ouders geen toezicht meer houden op het zwembad.
 • Advies & installatie van de Securipool barrière
 • Plaatsing van Securipool-barrières?
  Wij kunnen u een offerte geven voor de installatie in de Alpes Maritimes en de aangrenzende gemeenten van de Var in het departement 06, uitsluitend op bestrating (geen metselwerk).
 • Waarvoor dient de epoxyhars die in de installatiekit zit?
  Epoxyhars wordt gebruikt om de hulzen in de gaten van je tegel te lijmen, dit is noodzakelijk voor een goede houvast en een goede pasvorm van je barrière. Eén tube epoxyhars is voldoende voor een lineair oppervlak van 40 m, bijvoorbeeld 8 modules van 5 m.
 • Ik woon in een winderige regio, welk model moet ik kiezen?
  In regio's waar het hard waait, raden we je aan om te kiezen voor de Securipool-omheining met een bevestiging van 25 mm, zelfs als je de omheining op een bestrating installeert. Zo hebt u meer weerstand tegen de wind.
 • Mijn grond is bijna vlak, kan ik een grote sectie gebruiken?
  Voor een veilige installatie moet u uw barrière op een vlakke, horizontale ondergrond plaatsen. Als de grond op een helling ligt, en afhankelijk van het onderzoek, kan het de voorkeur verdienen om de helling te onderbreken door kleine secties van 1 m te gebruiken, of als u een opstapje hebt, om een sectie te kiezen die op een specifieke hoogte op maat is gemaakt.
 • Wat moet ik doen als ik maar een paar lengtes rond mijn zwembad hoef vast te zetten?
  Opgelet: bij de installatie van een Securipool-omheining moeten alle zijden van de omheining afzonderlijk behandeld worden. Het is absoluut noodzakelijk dat twee palen elkaar op de hoeken ontmoeten en door een grendel bij elkaar worden gehouden, zodat de afrastering de spanning heeft die nodig is om op zijn plaats te blijven (hetzelfde deel kan niet direct in een rechte hoek draaien).
 • Hoe kan ik de lengte van het poortgedeelte aanpassen aan mijn afmetingen?
  Als u de lengte van een module moet inkorten, draait u gewoon de schroeven van de laatste paal los. Plaats de paal op de gewenste grootte door eerst de boven- en onderkant vast te schroeven terwijl je het net uitrekt, en vervolgens het net geleidelijk uit te rekken en weer vast te schroeven. Gebruik een kniptang om overtollig materiaal af te knippen.
 • Blijft de vlecht zitten als ik het net opnieuw knip?
  De afwerkvlecht zal ontbreken, maar dit heeft geen invloed op de esthetiek of de sterkte van het product: het net zal niet rafelen. Je kunt het vlechtje echter terug op het net plaatsen door het met een naaimachine vast te naaien.
 • Ik ga een houten terras rond mijn zwembad installeren, hoe installeer ik de barrière?
  Het is belangrijk om eerst de dikte van het hout te bepalen en eventueel wat eronder komt. Als de totale dikte gelijk is aan 11 cm, zouden de met epoxyhars te verlijmen grondhulzen geschikt moeten zijn, anders moet je ofwel onder elke paal onder het hout betonblokken maken en boren om de blokken in te sluiten, of als er een opening is, ga je op zoek naar de grond of het beton en doorboor je het met 3 cm met behulp van de grondhulzen die je gelijk met het hout snijdt zonder te vergeten ze met epoxyhars te verlijmen (zie de montagehandleiding).
 • Is het mogelijk om een Securipool-barrière op zandplaten te installeren?
  De Securipool veiligheidsbarrière kan op elk type ondergrond geïnstalleerd worden. Op zanderige bestrating kiest u bij voorkeur een model van 25 mm. U moet de dikte van de platen en de dikte van het zand voor de bodem kennen. Je moet de mat perforeren en een grondkoker van ongeveer 3 tot 5 cm diep ingraven (zie installatie-instructies).
 • Mijn bestrating is versleten en ongelijk, welk model moet ik kiezen?
  Kies voor de Securipool 25 mm barrière en volg de plaatsingsinstructies, terwijl je de basis verstevigt met PVC-buizen.
 • In welke richting moet ik de Securipool palen plaatsen?
  De afgeronde buiszijde moet aan de buitenkant van het zwembad worden geplaatst, met de vergrendeling aan de binnenkant.
 • Hoe reinig ik mijn Securipool barrière?
  De Securipool barrière heeft heel weinig onderhoud nodig. Indien nodig heb je alleen water nodig om de netten en vlechten schoon te maken, gebruik een spons en een droge doek voor de binnenkant van de palen. Gebruik nooit een Karcher, schuurmiddelen, ammoniak of bleekmiddel. Alle oplosmiddelen (aceton en andere) of soortgelijke producten zijn ook ten strengste verboden.
 • Hoe span ik het Securipool-net na de installatie?
  Het kan nodig zijn om het net aan te passen: maak de vergrendeling los op het deel dat niet goed gespannen lijkt, draai de schroeven op de laatste paal los, span het net aan en neem de afmetingen op de grond, die zullen worden overgebracht op de vlecht aan de boven- en onderkant, zet de schroeven weer op de paal en gebruik een kniptang om het overtollige af te knippen. Het net is goed gespannen en de veiligheid en esthetiek zijn gewaarborgd.
 • Hoe vervang ik de modules na de demontage?
  Vanaf de eerste installatie moet je eraan denken je modules te nummeren door een nummer te schrijven onderaan bijvoorbeeld de eerste paal, en in een zeer precieze volgorde (met de klok mee, begin van het huis, enz.). Dit zal de andere installaties vereenvoudigen en ervoor zorgen dat elk element terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie.
 • Kan ik mijn gaten voorbereiden voordat ik mijn bestelling ontvang om tijd te besparen?
  U mag in geen geval uw vloer perforeren voordat u uw apparatuur hebt ontvangen. In tegenstelling tot wat u misschien denkt, riskeert u tijd te verliezen en uw barrière niet correct te kunnen installeren. Het is absoluut noodzakelijk dat u de gaten één voor één boort terwijl u de afrastering plaatst.
 • Ik heb een fout gemaakt bij het maken van de gaten
  Er gaat niets verloren als de fout niet groter is dan 5 cm, de palen kunnen verschoven worden door ze te verplaatsen op het net, zodat u de palen kunt uitlijnen met de gemaakte gaten.
 • Hoeveel gaten moet ik maken?
  De palen worden om de meter geplaatst om de barrière een uitstekende spanning te geven. Voor een sectie van 3,2 m moet u dus 4 palen en dus 4 gaten maken. Door de grootte van uw secties aan te passen aan de lay-out van uw barrière, hoeft u minder gaten te maken.
 • Hoe diep moet ik boren in mijn plaat?
  Om een 25mm Securipool afrastering te installeren, moet u een 25mm gat boren met een diepte van 9cm. Als je een 16mm hek installeert, moet je een 16mm boor gebruiken tot een diepte van 10,50cm.
 • Is het verplicht om een waterkernboor te gebruiken voor 25mm boren?
  Als je geen wateraangedreven kernboor hebt, is een diamantpunt van 32 mm voldoende (wordt vooral gebruikt voor loodgieterswerk), daarna moet je het ontstane gat vullen met een chemische kit. Kernboren kun je huren bij professionele verhuurbedrijven zoals Kiloutou, Loxam, Locarest, etc.
 • Ik heb net mijn betonblokken gestort, kan ik mijn barrière plaatsen?
  U moet altijd wachten tot het beton droog is voordat u uw barrière definitief legt. Droogtijd van minstens 2 dagen.
 • Hoe installeer je de veiligheidsgrendel?
  Het installeren van de grendel is een eenvoudige handeling: er is een voorgeboord gat op de palen. Als u problemen ondervindt, gebruik dan een boor Ø4mm voor metaal. Deze onderdelen van de barrière worden altijd aan de binnenkant van de zwembadzijde geïnstalleerd: op het profiel en aan de bovenkant.
 • Kan ik helemaal aan de rand van mijn terras staan?
  We raden aan om 4 tot 5 cm van de rand van het terras te gaan staan.
 • Hoe installeer ik het hek als ik een trede in de lengte heb?
  We kunnen een op maat gemaakt deel in de hoogte maken om ervoor te zorgen dat je installatie voldoet door beide delen van de installatie even hoog te maken. Neem contact op met onze adviseurs of vraag een gepersonaliseerde offerte aan.
 • Ik wil mijn loophek direct op de hoek plaatsen
  Het hek kan niet direct op de hoek geplaatst worden, maar dankzij de stijve modules kunt u het wel zo dicht mogelijk bij de hoek plaatsen.
 • Kan ik het hek tegenover mijn Romeinse trap installeren?
  Aangezien de poort op zijn plaats wordt gehouden door de stijve delen (optioneel verkrijgbaar) die de poort omlijsten, kunt u uw poort tegenover uw trap plaatsen en de contouren ervan zo goed mogelijk volgen.
 • Ik heb een lage muur aan één kant van mijn zwembad, kan ik mijn barrière op het terras ervoor installeren?
  U kunt het hek ofwel op uw lage muur installeren als dat haalbaar is (zorg ervoor dat de hoogte van de muur niet betekent dat u de norm niet meer naleeft als de rest van het hek op de grond wordt geïnstalleerd), maar u kunt het hek in geen geval binnen de muur installeren, omdat het dan een steunpunt wordt en men het hek kan oversteken om bij het zwembad te komen, tenzij uw hek 62 cm binnen de muur wordt geïnstalleerd. Als het niet mogelijk is om de barrière op een lage muur te installeren, moet deze worden opgenomen in de omheining en moet uw barrière erachter worden geïnstalleerd. Als de barrière wordt gecombineerd met een of meer muren, mogen deze muren geen toegang geven tot het zwembad. Er moet een afstand van 1,10 m zijn tussen 2 steunpunten.
 • Is het mogelijk om een omheining te installeren die begint bij een muur en eindigt bij een haag?
  In dat geval hebt u een extra vergrendeling nodig om de paal van het deel aan uw muur te bevestigen (op voorwaarde dat de muur hoog genoeg is, minstens 1,10 m) en een extra steunpaal om aan het andere uiteinde te plaatsen, aan de kant van de haag, om uw zwembadafscheiding op zijn plaats te houden. Als je muur te laag is, moet je twee steunpalen en een extra vergrendeling toevoegen om je installatie op zijn plaats te houden. Onze adviseurs staan tot uw beschikking voor meer informatie.
 • Uw eerste bestelling op FlexiPoolBarriere.com
 • Vragen of aanvullende informatie over producten
  Wil je meer informatie over de Securipool Flexibele Zwembadafsluiting of wil je gewoon advies over wat het beste product is voor jouw budget?

  Neem contact met ons op via email of via . Onze ervaren adviseurs beantwoorden graag al uw vragen en stellen de apparatuur voor die het beste past bij uw behoeften en beperkingen.

  Wij bieden u ook de mogelijkheid om een gratis offerte aan te vragen via ons offertegebied.
 • Een artikel vinden op FlexiPoolBarriere.com
  Het zoeken naar een Securipool-product op Barrière Piscine Souple is heel eenvoudig. Ga gewoon naar de pagina Koop de Barrière Piscine Souple of Accessoires en voeg de producten van uw keuze toe aan het winkelmandje: Securipool modules, poort, grendel, installatiekits, accessoires, reserveonderdelen.

  Heeft u het gewenste zwembadmateriaal niet gevonden? Neem contact met ons op via email of op Onze ervaren adviseurs beantwoorden graag uw vragen en stellen u de apparatuur voor die het beste past bij uw behoeften en beperkingen.

  Wij bieden u ook de mogelijkheid om een gratis offerte aan te vragen via ons offertegedeelte.
 • Maak mijn klantenaccount aan
  Espace Perso is uw persoonlijke ruimte die u toegang geeft tot uw klantenrekening en verschillende diensten om uw aankopen op FlexiPoolBarriere.com te vergemakkelijken. Met één klik beheert u uw bestellingen, uw adresboek en uw nieuwsbriefinschrijvingen, raadpleegt u uw offertes, maakt u boodschappenlijstjes voor uw volgende aankopen, bekijkt u de laatste producten die u hebt bekeken of wijzigt u uw persoonlijke gegevens.

  Een gepersonaliseerde ruimte: wijzig eenvoudig uw persoonlijke gegevens, beheer uw adresboek. U hoeft niet langer voor elke bestelling uw factuur- en leveringsgegevens in te voeren.

  Volg uw bestellingen in één oogopslag: snel en praktisch, u weet altijd waar uw bestellingen zich bevinden dankzij de realtime ordertracking. Het dashboard geeft u een zeer nauwkeurig overzicht van de voortgang van uw bestelling.

  Uw persoonlijke offertes: raadpleeg uw gratis persoonlijke offertes en stel al uw vragen aan onze verkoopafdeling. Bestel het materiaal op FlexiPoolBarriere.com met een simpele muisklik.

  Gemakkelijker kopen: bewaar en archiveer uw boodschappenmandjes gemakkelijk dankzij uw boodschappenlijst, stel uw vragen of vraag advies aan onze specialisten en ontdek de lijst met uw laatst geraadpleegde producten op de site.

  Kopen op FlexiPoolBarriere.com is veilig, snel en gemakkelijk. Klik hier om uw gratis persoonlijke account aan te maken.
 • Gebruik een voucher of actiecode
  Na het selecteren van het materiaal van uw keuze (bestel knop op het productblad), kunt u uw kortingscode of voucher in uw mandje invoeren zoals hieronder getoond. Een bericht bevestigt dat uw code is geaccepteerd en deze verschijnt in uw winkelmandje zodra u op de knop OK hebt geklikt.

  Als er geen korting van toepassing is, controleer dan de voorwaarden voor het gebruik van uw kortingsvoucher (in de e-mail die u hebt ontvangen of op de site): geldigheidsdatum, gebruiksvoorwaarden, etc.

  De geldigheidsdatum staat op elke voucher vermeld. Sommige kortingsbonnen kunnen worden gebruikt voor een minimale aankoop, raadpleeg hiervoor de gebruiksvoorwaarden. Waardebonnen zijn persoonlijk en kunnen slechts eenmaal worden gebruikt. Tenzij er speciale voorwaarden zijn, kan de kortingsbon niet worden gecombineerd met een aankoopbon of met een andere kortingsbon. De algemene verkoopvoorwaarden van de site zijn van toepassing op kortingsvouchers.

  Let op: als u op de knop Uw bestelling afronden klikt zonder eerst uw code te valideren, wordt de code niet meegerekend in het totaalbedrag van uw bestelling!
 • Verzending buiten het Franse vasteland (export, facturering vrij van belasting)
  Aarzel niet vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze verkoopafdeling als u de apparatuur wilt exporteren buiten het Franse vasteland.

  Dankzij de gratis offerte kunt u uw bestelling belastingvrij betalen voor verzendingen buiten de EEG: Zwitserland, DOM/TOM.U dient er rekening mee te houden dat wanneer u een bestelling of een product naar een ander land dan het Franse vasteland verzendt, u de importeur (of intracommunautaire koper) van het/de betreffende product(en) blijft. Alle douanerechten, lokale belastingen, invoerrechten of staatsbelastingen die nodig kunnen zijn, zijn uw verantwoordelijkheid.
 • Ik wil graag een vrijblijvende offerte.
  FlexiPoolBarriere.com biedt u een gratis gepersonaliseerde offerte op maat van de specifieke vereisten van uw zwembad. U kunt uw offerte raadplegen in uw persoonlijke ruimte en de apparatuur bestellen met één muisklik!

  Voordelen van gepersonaliseerde offertes:
  - Apparatuur aangepast aan uw behoeften en beperkingen
  - Apparatuur aangepast aan de specifieke kenmerken van uw zwembad
  - Persoonlijk advies
  - Export van apparatuur buiten Frankrijk

  Er zijn twee manieren om een gratis offerte te krijgen:
  - U kunt direct een offerte aanvragen via ons formulier
  - Klik op de link Vraag een vrijblijvende offerte bovenaan de website.

  Zodra uw offerte beschikbaar is, wordt u automatisch per e-mail verwittigd. U kunt uw offerte bekijken vanuit uw persoonlijke account, vragen stellen aan de verkoopafdeling en de apparatuur met één klik bestellen.
 • Een lopende bestelling wijzigen
  Waar mogelijk reageren we altijd graag op uw verzoek om een bestelling te wijzigen (een artikel toevoegen, vervangen of verwijderen, het afleveradres wijzigen, enzovoort).

  Wij kunnen een bestelling wijzigen voordat de voorbereiding is begonnen. Zodra de voorbereiding is begonnen, zijn wijzigingen niet meer mogelijk. Neem zo snel mogelijk contact met ons op zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

  De status van een bestelling kan zeer snel veranderen. Neem zo snel mogelijk contact op met onze adviseurs, bij voorkeur telefonisch 0970 15 16 00 (buiten kantooruren per e-mail). We reageren altijd graag op uw verzoek wanneer actie mogelijk is.
 • Uw bestelling volgen
  Uw bestellingen worden in realtime gevolgd. In elke fase van de verwerking van uw bestelling (registratie, verzending, enz.) wordt automatisch een e-mail naar u verzonden door onze diensten.
  Om de status van je bestelling op elk gewenst moment online te volgen, ga je gewoon naar je persoonlijke account of klik je op het pictogram bestelling volgen bovenaan deze pagina. Een actuele status van al uw bestellingen op FlexiPoolBarriere.com verschijnt direct op het scherm.
 • Wat moet ik doen als er een probleem is na de levering?
  Is uw pakket beschadigd tijdens het transport, is de bestelling niet conform, bent u van gedachten veranderd en wilt u de apparatuur retourneren of heeft u uw pakket dat meer dan zeven dagen geleden is verzonden nog niet ontvangen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij regelen alles!

  Als het product dat u hebt ontvangen tijdens het transport is beschadigd, vermeldt u dit op de afleverbon die door de vervoerder is afgegeven in de vorm van een handgeschreven voorbehoud, voorzien van uw handtekening. Meld het probleem aan ons op de dag van levering of uiterlijk op de eerste werkdag na levering via de after-sales service in uw persoonlijke account, en wij vertellen u wat u moet doen.

  Als u denkt dat er een accessoire ontbreekt aan uw product: wij verzoeken u te controleren of uw product compleet is wanneer u het ontvangt, met alle aanwezige accessoires. Een claim voor een ontbrekend product wordt niet gehonoreerd als u niet binnen 24 uur na levering contact opneemt met onze klantenservice en als de verpakking van uw product is weggegooid. Dit telefoontje moet binnen 48 uur gevolgd worden door een aangetekende brief met ontvangstbevestiging. Je kunt dit probleem ook melden via de dienst na verkoop in je persoonlijke account.

  Als het product dat je hebt ontvangen defect is, neem dan op de dag van levering of uiterlijk de eerste werkdag na levering contact met ons op: wij vertellen je wat je moet doen. Maak je geen zorgen: de producten die op onze site worden verkocht, vallen onder de garantie van de fabrikant!

  Als het product dat u ontvangt niet overeenkomt met het product dat u hebt besteld, of als er een product ontbreekt, kunt u dit het beste eerst aangeven op de afleverbon van de transporteur. Stel ons vervolgens op de hoogte van de fout op de dag van levering of uiterlijk op de eerste werkdag na levering via de functie Opvolging na verkoop in uw persoonlijke account, waarna wij de fout zo snel mogelijk zullen herstellen.

  Als u wacht op uw product en de termijn die is aangekondigd in onze e-mail voor het volgen van uw bestelling is overschreden (meer dan zeven dagen na de verzenddatum van uw pakket), neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via uw functie voor het volgen na verkoop, zodat we het probleem kunnen oplossen.

  Voor al uw vragen over een bestelling die in behandeling is, kunt u het gedeelte voor het volgen na verkoop in uw persoonlijke account raadplegen. Daar vindt u alle antwoorden op uw vragen en alle stappen die u moet ondernemen in geval van een probleem bij ontvangst van uw pakket. Deze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar!
 • Een artikel retourneren
  Als een apparaat niet werkt, kan het nodig zijn om het onder garantie terug te sturen om het product te laten repareren.

  Voordat u contact opneemt met ons team voor technische ondersteuning, nodigen wij u uit enkele controles uit te voeren: opstartprocedure, installatie en gebruik in overeenstemming met de gebruikershandleiding, etc. Als het probleem niet kan worden opgelost, aarzel dan niet om te controleren of uw product valt onder de garantie van de fabrikant, in welk geval de fabrikant de apparatuur rechtstreeks zal behandelen.

  Als uw product rechtstreeks door FlexiPoolBarriere.com wordt gegarandeerd (GOUD- of ZEN-contract), moet u contact met ons opnemen zodat onze technici u kunnen helpen en indien nodig een retourdossier kunnen opstellen. Neem hiervoor contact met ons op via het formulier dat beschikbaar is in uw klantenaccount, onder After Sales. Het zou handig zijn als u ons zoveel mogelijk informatie over de situatie kunt sturen (ondervonden symptomen, eventueel uitgevoerde tests, geschiedenis van het probleem) zodat we u effectief kunnen helpen.

  Wij herinneren u eraan dat apparatuur alleen mag worden geretourneerd na ontvangst van een retournummer van onze diensten, anders wordt uw pakket geweigerd en naar u teruggestuurd.

  U vindt hier ook de garantievoorwaarden in onze Algemene Verkoopvoorwaarden.
 • Ik wil materiaal terugnemen dat minder dan geleden is ontvangen
  We accepteren het retourneren van een bestelling of een artikel binnen na levering. Deze periode kan worden verlengd, afhankelijk van de opties die u hebt gekozen op het moment van bestellen.

  Om een retourzending te verwerken, hebt u een retournummer nodig: u kunt dit aanvragen door contact met ons op te nemen via het gedeelte Klantenservice van uw persoonlijke account.

  U wilt een retourzending aanvragen, maar de dagen zijn bijna verstreken en u kunt ons niet telefonisch bereiken? Dat geeft niet: wij geven alleen om de datum waarop uw verzoek per e-mail is verzonden.

  De artikelen moeten in de oorspronkelijke staat en verpakking worden geretourneerd. Wij sturen u een e-mail om de ontvangst van het/de artikel(en) te bevestigen, gevolgd door een bevestiging van de creditnota of terugbetaling die u wenst. We verplichten ons om het volledige bedrag van het/de artikel(en) binnen maximaal 30 dagen terug te betalen. Over het algemeen worden 10 dagen in acht genomen tussen de datum waarop het dossier wordt gesloten en de ontvangst van de betaling.

  Om uw retouraanvraag te organiseren vanuit uw klantenzone, gaat u naar uw klantenaccount en selecteert u gewoon de betreffende bestelling.

  Omdat bepaalde versies van de Securipool-afsluitingen maatwerkproducten zijn (afmetingen, kleuren, bevestigingstype, enz.) en op maat en op verzoek van de klant worden gemaakt, kan Barrière Piscine Souple op grond van artikel L121-20-2 van de Franse consumentenwet geen gebruikmaken van het herroepingsrecht en aanvaardt Barrière Piscine Souple geen retourzendingen voor dit soort producten. FlexiPoolBarriere.com kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste afmetingen die door de klant zijn verstrekt en die tot gevolg zouden hebben dat het product niet overeenstemt met de afmetingen die voor het zwembad van de klant vereist zijn.
 • Een factuur ontvangen
  We maken een factuur op zodra alle producten verzonden zijn. Het is dus normaal om een factuur te ontvangen nog voor de levering. Zodra de factuur is opgesteld, wordt deze per e-mail verzonden naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven toen u uw bestelling plaatste of naar het e-mailadres dat beschikbaar is in uw klantenaccount.

  Eerst moet u inloggen op uw klantenaccount. Klik boven aan de site op Mijn account en voer vervolgens het e-mailadres en wachtwoord in dat u hebt opgegeven toen u uw account aanmaakte. Zodra u bent ingelogd, wordt u automatisch doorverwezen naar de sectie Mijn account.

  Selecteer Mijn bestellingen volgen in het menu aan de linkerkant. Alle bestellingen die vanuit de account zijn geplaatst, worden dan weergegeven. Als de factuur is gegenereerd, wordt er een knop Factuur weergegeven op uw bestelling. Klik op deze knop om de factuur te downloaden.

  Werk uw PDF-leessoftware bij zodat u dit document kunt lezen.
 • Er is mij per e-mail om een bewijs of aanvullende informatie gevraagd
  FlexiPoolBarriere.com heeft een procedure ingesteld om bestellingen te beveiligen om fraude te voorkomen, in het belang van zowel klanten als verkopers. Elke bestelling wordt gecontroleerd door onze dienst voor orderverificatie om er zeker van te zijn dat de persoon die betaalt ook daadwerkelijk de persoon is die de bestelling heeft geplaatst en die dus zal worden geleverd.

  Validatie van uw betaling: als u niet hebt gekozen voor online betaling per bankkaart, Cofinoga-kaart of Aurore-kaart, wordt uw betaling gevalideerd bij ontvangst van uw betaling (cheque, betaling per postwissel, enz.).

  Validatie van uw identiteit: deze wordt van kracht na ontvangst van een fotokopie van een identiteitsbewijs en een bewijs van adres, ongeacht de gekozen betalingsmethode.

  In het geval dat er bewijs nodig is om uw bestelling te valideren (identiteitsbewijs, enz.), wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gesteld. Om ons de gevraagde documenten te sturen, gaat u naar uw persoonlijke account, selecteert u de betreffende bestelling en volgt u de instructies op de pagina voor het volgen van uw bestelling.
 • Verlengde garanties
 • Principes en voordelen van de GOUDgarantie
  Het GOUDcontract wordt als optie aangeboden in uw winkelmandje wanneer u uw bestelling plaatst. Het is alleen van toepassing op producten waarvoor Goudgarantie is aangegeven op de productkaart of in het winkelmandje.

  De duur van het GOUDcontract is één of twee jaar (of 90 dagen afhankelijk van het product) en gaat in op de dag waarop het wordt gefactureerd. De duur van het GOUD contract wordt aangegeven op de productfiche en in uw winkelmandje. Het nieuwe product dat je kiest in het kader van het Goud Contract geniet van de originele fabrieksgarantie die vermeld staat op de productfiche. Met het Gouden garantiecontract kunt u een waardebon* krijgen die gelijk is aan de prijs van het materiaal die u bij de eerste bestelling hebt betaald, exclusief transport- en administratiekosten.

  Voor de duur van deze periode kunt u met deze garantie een waardebon* krijgen die gelijk is aan de aankoopwaarde van het product en kunt u bij FlexiPoolBarriere.com een nieuw product bestellen ter vervanging van de reparatie van uw defecte product. Wanneer u uw waardebon per e-mail ontvangt, hoeft u alleen maar een nieuw product naar keuze te kiezen om uw defecte product te vervangen.

  U ontvangt uw nieuwe product onmiddellijk en kunt van het seizoen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de reparatie van uw defecte product.

  Om te kunnen profiteren van de Gouden Contractgarantie, moet u zich op hetzelfde moment als de aankoop van het product en bij dezelfde bestelling aanmelden. De garantie is van toepassing op producten die in het winkelmandje zijn geselecteerd en waarvoor deze als optie wordt aangeboden. Als u niet wilt profiteren van de Contrat OR-garantie op een product, hoeft u het alleen maar uit het winkelmandje te verwijderen voordat u uw bestelling valideert.
 • Hoe uw GOLD garantie gebruiken
  Uw product gedekt door de GOUDgarantie is defect geraakt tijdens de abonnementsperiode van het GOUDcontract en u wenst een tegoedbon om een vervangend product te kopen? Log dan in op uw klantenpagina, die 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk is, en vraag de toepassing van de Garantie OF aan.

  Na ontvangst van het product en na beoordeling van het defect, stuurt FlexiPoolBarriere.com u een e-mail met een tegoedbon* voor hetzelfde bedrag als u voor het product hebt betaald toen u uw bestelling plaatste.

  U kunt uw waardebon van FlexiPoolBarriere.com onmiddellijk gebruiken om een nieuwe reiniger naar keuze uit onze catalogus met zwembadreinigers te kopen. Als de prijs van het vervangende product hoger is dan die van het defecte product, kunt u het verschil bijbetalen met de betaalmethode van uw keuze die beschikbaar is op de site wanneer de bestelling wordt gevalideerd.
 • Breid uw garantie uit tot 5 jaar*.
  Voor uw gemoedsrust kiest u voor het garantie-uitbreidingspakket van 1 tot 3 jaar.

  Deze garantie-uitbreiding geeft u een extra garantie overal in Frankrijk als uw apparaat defect raakt.

  Een effectieve garantie die de vervanging of reparatie van uw product dekt, inclusief de vervanging van defecte onderdelen en arbeidsloon. Prijzen variëren afhankelijk van het product en de duur van de gekozen garantie (zie algemene voorwaarden in uw winkelmandje).
 • Hoe kan ik profiteren van de verlengde garantie?
  Vanuit mijn winkelmandje voeg ik mijn uitgebreide garantie toe aan mijn bestelling, evenals de duur ervan, van 1 tot 3 extra jaren, afhankelijk van het product.

  Alles is inbegrepen, FlexiPoolBarriere.com neemt alles gratis voor haar rekening: diagnose, onderdelen en arbeidsloon*.

  In geval van een defect neem ik contact op met de garantiesupport.

  Afhankelijk van het type defect en de apparatuur wordt het defecte product vervangen door een nieuwe* of wordt de apparatuur gerepareerd door een erkend technisch centrum. Meer informatie over de voorwaarden waaronder de garantie van toepassing is, vindt u in onze Algemene voorwaarden.